Fa építő játékok, építőkockák

Fa építőjátékok, építőkockák

A fából készült építőjátékok a szülők és a gyermekek körében is igen népszerű termékek. Mind a fiúk, mind a lányok imádnak építeni, a fa kockákat rakosgatni. A fa építőjátékok nagy előnye, hogy rendkívül strapabíróak, akár több generációt is kiszolgálnak. Rendeld meg még ma kedvenc fa építőjátékaitokat, és játsszatok vele akár már holnap! 

Nézet:
Sorrend:

Fa építőjátékok, építőkockák fajtái

Nincs olyan gyerkőc, aki ne játszott volna fa építőjátékkal vagy építőkockával. Otthon, rokonoknál, barátoknál, az oviban, vagy a játszóházban...bárhol, ugyanis a fából készült játékokat mindenki szereti! A Pindur Palota Játék Webáruházban fa építőjátékok, építőkockák széles kínálata vár:

Fa építőkockák fajtái

Kínálatunkban színes, mintás, és natúr színű fa építőkockák is megtalálhatóak különböző kiszerelésekben, kiváló minőségben, kicsiknek, nagyoknak egyaránt. A fa építőkockák ugyan a fa építőjátékokba tartoznak, de úgy gondoltuk, hogy mégis érdemes külön kiemelnünk.

Fa építőjátékok fajtái

Walachia Hobby Kit makett építőjátékok

A Walachia Hobby Kit makett építőjátékok olyan fából készült játékok, melyeknek elemeiből különböző épületeket, házakat lehet összeragasztani papírragasztó segítségével. A játék fejleszti a finommotorikát, a kreativitást és nem utolsó sorban a szem-és kézkoordinációt. Egyes játékoknál az elemek összeragasztásán felül kalapálásra és festésre is szükség van, ami elősegíti a gyerekeket a későbbi ház körüli teendők megtanulására. A Walachia építőjátékokat a felnőttek is szívesen megépítik.

Walachia Vario építőjátékok

A Walachia Vario építőjátékok nagyobb elemeket tartalmaznak, mint a Hobby Kit termékek, s ezenkívül még az a különbség a két típus között, hogy a Vario építőelemeit nem szükséges összeragasztani egymással. Az építőelemek különböző kiszerelésekben kaphatók, és azokat a gyerekek tetszés szerint variálhatják. Annak pedig, hogy milyen épület fog felépülni, csak a képzeletük szab határt.

Fakopáncs játékok - fejlesztő játékok gyerekeknek

Webáruházunkban Fakopáncs játékok széles választéka vár kedves Vásárlóinkra, mint a Jenga különböző színekben, Dominó játékok, építőkockák, 3D-s fajátékok és még sok-sok más fából készült, fejlesztő építőjáték, kiváló minőségben.

Fa puzzle

A fából készült kirakók között megtalálhatók a kicsiknek készült formabeillesztők, fogantyús fa puzzle-k, és a nagyobbaknak készült 3D-s kirakók is. Fa puzzle termékeinket a Puzzle kategórián belül fogod megtalálni. 

Fából készült montessori játékok

A fából készült montessori játékok a Baba játékok főkategóriánkban külön kategóriát kaptak. A montessori játékok legkelendőbb építőjátékai a toronyépítős játékok.