Fém építőjátékok

Nézet:
Sorrend:

Fém építőjátékok és szerelős játékok gyerekeknek

Fém építő és fém szerelős játékok fiúknak, és barkácsolni szerető lányoknak. Válogass kedvedre a legmenőbb összeszerelhető járgányok, robotok közül a Pindurpalota webshopjában! A fém alkatrészek, és csavarok segítségével nem csak járműveket, hanem bútorokat is összeállíthattok. A fém építőjátékok kiváló eszközei a finommotorikus készségfejlesztésnek. Remek edzés a grafomotorikus mozgásokhoz. Erősíti a kéz izomzatát, a problémamegoldó készséget, és a logikus gondolkodást. Előkészíti a fiúkat a szerelő tevékenységekre, ház körüli férfias munkálatokra.

Szerelős játékok, fémből készült építőjátékok gyerekeknek

A valódi szerelés, barkácsolás és építés érzéséhez az anyaghasználat is hozzátartozik! A fémből készült építőjátékok, strapabíró anyagból legyártott szerelős játékok a gyerekek nagy kedvencei. Kis barkácsolók! Elő a csavarhúzót, villáskulcsot, és az építőkedvet! Ezekkel a fém építőjátékokkal bármit összeszerelhettek - éppen úgy, ahogy aputól láttátok. 

Szerelős játékok tematikusan: rakd össze saját...

... fém autód, hajód, vonatod, munkagéped, repülőgéped, vagy bármit, ami megtetszik! A fém építő- és szerelős játékok lényege ugyanis éppen ez: a gyártó által megálmodott tárgyat kis fém darabkákból tudjátok összeszerelni, amelyhez természetesen minden kelléket, szerszámot megtaláltok a dobozban! 

Szerelős játékok, fém építőjátékok: amivel bármeddig játszhattok!

A fém építőjátékok egyik legnagyobb előnye a felhasznált alapanyag. Míg egyes építő és makettező játékok az összeszerelés után leginkább csak a gyerekszoba díszeként funkcionál, addig ezek a szerelős játékok a későbbiekben is szuper szórakozási lehetőséget nyújtanak majd! 

Mivel fémből készültek nem kell tartanod tőle, hogy játék közben tönkre megy: a fém építőjátékból készült művel a gyerkőc a későbbiekben nyugodtan játszhat is. Sőt! Akár újra szét is szedhetetitek, és kezdődhet elölről a szerelés!

Szerelős játékok és a készségfejlesztés

Jó buli a szerelős játékok összerakása, a barkácsolás, a csavarozás és az építés... De nem csak bulinak nagyszerű!

Szerelős játékok vásárlása, ha a gyerek nem szeret rajzolni...

Hogy mi? Mi az összefüggés a kettő között? Nagyon is sok! :) Vannak gyerekek, akik kisebb korukban nem szeretnek rajzolni. Ez általában azért következik be, mert a korábbi próbálkozások alkalmával nem volt túl nagy sikerélménye, vagy csak egyszerűen nem köti le - ez pedig a későbbiekben az iskolában gondokat is okozhat, hiszen a rajzolás segíti a kézügyességet és a kezek megerősödését. És hogy hogy jönnek ide a szerelős játékok? Mutatjuk. 

A szerelős játékok és az íráskészség

Az apró alkatrészek megfogása, a precíz mozdulatok, a csippentő fogás és a csavarozó mozdulat mind kiválóan segíti a kis kezek ügyességének és erősségének fejlődését. A kézügyesség, a fogás, a finommotorika a későbbiekben pedig igen fontos szerepet fog játszani a gyermek tanulása során! Éppen ezért a szerelős játékokat, fém építőjátékokat azon gyerekek számára is kiemelten ajánljuk, akik hamarosan iskolába készülnek: az íráskészség ugyanis az egyik legfontosabb készség, amelynek a gyermekben ki kell alakulnia ahhoz, hogy jól teljesítsen majd az iskolában...