Favonatok, járművek

Fa járművek gyerekeknek

A fajátékok természetes tapintásukkal talán közelebb állnak a gyerekekhez, ezért sem véletlen, hogy a favonatok, fa járművek, fa kisautók népszerűsége évtizedek óta töretlen. Ezek a játékok fejlesztik a sorrendiséget, a nagymotoros, és finommotoros készségeket, a kombinatorikát, és még számtalan területet. Fedezd fel a legjobb fa járműveket! 

Nézet:
Sorrend:

Favonatok, járművek

A fából készült járművek igen változatosak lehetnek. Eltérhet a méretük, formájuk, illetve a funkciók, amikkel rendelkeznek. A favonatok és járművek rendkívül népszerűek a gyerekek körében, biztos, hogy minden gyerekszobában található legalább egy autó, munkagép vagy vonat. A kisfiúk szívesen játszanak velük akár órákon keresztül is, miközben beleélik magukat különböző élethelyzetekbe. Miközben a való életet játszák el, elsajátítanak különböző normákat és szabályokat, fejlődik szociális készségük, képzelőerejük és nyelvi képességeik. A nagyszerű szórakozás mellett rengeteget tanulnak ezekből a játékokból. 

A favonatok és járművek kategóriában egyaránt megtalálhatóak a különféle közlekedési eszközök, mint például autók, vonatok, repülők és hajók, illetve az a környezet, amiben ezek a járművek használhatóak. Gondolunk itt például a vonatsínekre vagy a közlekedési lámpákra. Vannak egy elemből álló járművek, de olyanok is, amiket több részből lehet összeállítani. Ezek a fenti készségek mellett nagyon jó hatással vannak a finommotorikus- és a logikai képesség fejlődésére is. Vannak olyanok is, amik ötvözik az állat figurákat a járművek tulajdonságaival, így kínálatunkban sok féle keréken guruló, húzogatható vagy tologatható állat is van.

A favonatok és járművek között vannak olyanok is, amik oktatási céllal készültek, ezeken különböző formák, betűk vagy számok is vannak, amik segítenek a tanulásban. Nem csak a nevüket lehet megtanulni ezekből, de különböző feladatokat is el tudnak végezni velük a gyerekek, például szortírozni tudják őket vagy sorrendbe rendezhetik valamilyen rendszer szerint. Ezek a fa játékok így nem csak szórakoztató elfoglaltságot jelentenek a gyerekeknek, hanem rendkívül hasznosak is számukra.


Egy fából készült jármű kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra: születésnapra, húsvétra vagy karácsonyra. Nem csak a kisfiúk, de a kislányok is szívesen játszanak majd velük és tanulnak segítségükkel.