Fajátékok

Fajátékok gyerekeknek

Fajátékok, fa makettek, fa építőjátékok gyerekeknek. A kategória címe önmagáért beszél! Ide kerül mindenféle fából készült játék: fa építőszettek vödör számra, golyópályák, készségfejlesztők és makettek, melyeket azoknak ajánlunk akik kiemelten figyelnek rá, hogy gyermekük természetes anyagokból készült játékokkal játsszon...

Fajátékok gyerekeknek

A fa játékok népszerűsége évtizedek óta töretlen, mind a szülők, mind a gyerekek körében. A fa egy teljesen természetes anyag, melyet a szülők szívesen látnak gyermekeik kezében. Mindemellett környezetünk védelme érdekében is sok szülő választ a gyermeke számára inkább a fajátékok közül egy tartós, szépen megmunkált darabot. A fa természetes anyagként melegséget lop minden gyerekszobába, sőt a gyermekek szívébe is!

Rendelj játék webáruházunkból fajátékokat, ha igazán szép ajándékot szeretnél adni!

Kínálatunkat folyamatosan frissítjük játék shopunkban. Ugyanúgy elérhető nálunk az egyszerű fa vonat szett, mint a - gyakran felnőttek által is kedvelt - kirakós puzzle. Készletünkben ezek mellett szerepelnek klasszikus horgászos játékok, lányos fa babaházak is! 

Kérdésed van a vásárlás menetére vonatkozóan? Ügyfélszolgálatunk minden hétköznap rendelkezésedre áll, napi 9 órában! A Pindurpalota a különleges fajátékok boltja óriási fa játék választékkal és rendkívül gyors kiszállítással akár 1 munkanap alatt!

Fakopáncs játékok

A Pindurpalota fajtátékai között számos Fakopáncs játék megtalálható. Amennyiben fából készült oktató-fejlesztő játékot, kirakóst, szerepjátékot, logikai játékot, fa hangszert, vagy sporteszközt keresel, akkor a Fakopáncs kiváló minőségű termékei között minden korosztály számára nagyszerű játékokat találsz.

Fa építőkocka - fából készült építőjátékok gyerekeknek

A fa építőkocka az egyik legkedveltebb, és legkeresettebb a fajátékok közül. Méret, szín, minta és forma alapján érdemes kiválasztani, melyik lesz a legmegfelelőbb ajándék születésnapra, karácsonyra, húsvétra. 

A natúr- és a színezett fakockák is egyaránt nagyon keresettek. A fa építőkockák számos alakban kaphatóak, melyekből a gyermek saját kreativitását felhasználva hozhat létre alkotásokat. A fa építőkockák remekül megállnak egymáson és elég stabilak az építéshez, építős játékokhoz. Méretüktől függően akár már három év alatti gyermekeknek is odaadják a szülők, bár eleinte csak a rombolást, és a tornyok összedőlését élvezik a lurkók, az építés öröme csak később érkezik. Óvodásoknál már egészen odáig fejlődik, hogy nincs óvodai csoport fa építőkocka nélkül.

Városépítő játékok

Akár fa építőkockákból, akár tömbökből is lehet várost építeni. A fa építőkocka készletekben található egyszerűbb geometriai formákból a gyerekek könnyedén alkothatnak különböző építményeket. A fa építőkockák a súlyuk és formájuk miatt remekül illeszkednek, emiatt az építmények stabil egységet alkotnak. Noha itt nincsen a formákon külön összekapcsoló elem, a játék mégis rendkívül élvezetes, mivel az építés megmozgatja a gyerekek gondolkodását, fejleszti a kreativitásukat és a térlátásukat, egyensúlyérzéküket.

Fa építőjátékok

Ha fa építőjáték vásárlását tervezed, mindenképpen ismerkedj meg a Pindurpalota saját import márkájával, a Walachia készletekkel, és a Walachia Varioval.

Walachia fa építőjátékok gyerekeknek

A Walachia fa építőjátékoknak 2 féle verziója létezik.

Walachia Vario

Az egyiket 5-7 éves gyerekekeknek ajánljuk. Ennek a neve Vario. A Walachia Vario szettekből a gyerekek faházakat építhetnek. Ez egy olyan építős játék, amiben nem kockák vannak, hanem egyfoma vastagságú fa hengerek, melyeken nútok biztosítják, hogy a ház alkotóelemei összeilleszthetőek legyenek. Egy dobozból számtalan formájú, stílusú faház összerakható. A házba ezután beköltözhetnek a mesefigurák, játékállatok. Innentől pedig a Vario túlmutat Önmagán, mivel megkezdődik a szerepjáték, vagy utánozó játék, az építésen felül. 

Walachia készletek

A Walachia fa építős játék, barkács készleteket 7 év feletti gyerekeknek, és felnőtteknek ajánjuk. Akár városépítős játékokhoz, makettezéshez is. A különleges, tökéletesen egyforma fa hasábokból egy tervrajz segítségével kell összeállítani különböző házakat. Ezeket a fa építő elemeket ragasztani kell, néhol smirglivel csiszolni, a nyílászárókat vágni, a tetőt festeni. Összetett, logikai játéknak is megfelel. Ismereteket ad, szórakosztató alkotó építő tevékenység.

Fa játékkonya

Ha fa játékkonyhát szeretnél vásárolni, jó helyen jársz! Míg régen a fajátékok egyszerűek és sablonosak voltak, addig mára már a fejlett technológiáknak és számítógépes megmunkálásnak köszönhetően tetszetősek, színpompásak és a legkülönbözőbb formában kaphatóak. A fa rendkívül ellenálló, időtálló, ugyanakkor rugalmas, kellemes tapintású és teljesen környezetbarát alapanyag, tökéletes fa játékkonyhákat lehet belőlül alkotni.

Fa játék babaház

A babaház azért rendkívül jó játék, mert a gyerekek a mindennapi élet eseményeit tudják benne eljátszani, szituációkat tudnak benne gyakorolni. Remekül megfigyelhetőek általa, a gyerkemet foglalkoztató témák. Webáruházunkban nem csak fából készült babaház van, hanem műanyag is, de ezeket külön kategóriákban találjátok meg.

A fa babaházak különböző felszereltséggel, bútorokkal, és kiegészítőkkel színtén játékboltunk állandó kínálatának a részei. A fa babaház tartós, és igényes ajándék akár karácsonyra, akár születésnapra, vagy egyéb ünnepre.

Fa hinta

Hinták fából és műanyaból egyaránt megtalálhatók online polcainkon. A fa hinta igényes, akár natúr, akár színes verzióban is elérhető. Laphinta, tányér hinta, biztonsági hinta, jungel hinta is készül fából. Keresd őket bátran a Pindurpalotában!

Vonatos játékok fából

A vonatos játékokat minden gyerek szereti. Nem kifejezetten fiús játék, és nem is lányos, hanem egyszerre mindkét nem örömét lelheti benne. Itt is vannak műanyag termékek, de a kedvenceink mégiscsak a fa vonatok.

Fa vonat szett

A fa vonat szett szerencsére függetlenül attól, hogy melyik gyártó készíti, Brio, Ikea, Mentari, Eichhorn sínszélességükben általában megegyeznek, így egymással is kompatibilisek lehetnek. Ahogy a különböző cégek által gyártott kisvonatok is tudnak egymás pályáin menni.

Brio vonat

A Brio vonatok nagy előnye, hogy nem csak fa, hanem műanyag elemeket is tartalmaznak, így különleges tulajdonságokkal rendelkeznek. Vannak köztük elemes vonatok, usb-s vonatok, okos játékok, különleges vonathidak, alagutak. Mindezt egy különlegesen jó minőségi összetételben teszik. Bátran ajánjuk a Brio vonat készleteket, ha 2-7 éveseknek keresünk ajándékot.

Mentari fa vonat szett

A Mentari fa vonat készleteiben jellemzően inkább fából van minden alkatrész, kisebb, és nagyobb kiszerelésben, alkatrészenként is megvásárolható. A Brioval szemben az ára alacsonyabb. 

Puzzle és kirakós játékok fából

A kirakós játékok széles választékát kínáljuk webáruházunkban. Ezek között van kisgyermekek számára készült fogantyús puzzle, szortírozó játék, valamint kisebb-nagyobb darabszámú, fából készült puzzle is. A puzzle nem csak 2D-ben, hanem 3D-ben is elérhető fából. A 3D fa puzzle elsősorban a 7-12 éves korosztálynak ajánlott. Lovas, dínós, és repülős játékok is vannak közöttük. Ezek fa lapokból kivágott formák, melyekből különböző térbeli alakzatokat lehet létrehozni.

Fa golyós játékok és más fejlesztő fajátékok

Kézügyesség fejlesztő golyóvezetők, fagyöngyök, fejlesztő fajátékok, szerepjátékokhoz háztartási eszközök is megtalálhatóak játékboltunkban. Nézd meg a teljes kínálatunkat!