Fajátékok

Fajátékok gyerekeknek

Fajátékok, fa makettek, fa építőjátékok gyerekeknek. A kategória címe önmagáért beszél! Ide kerül mindenféle fából készült játék: fa építőszettek vödör számra, golyópályák, készségfejlesztők, makettek, melyeket ajánlunk azoknak akik kiemelten figyelnek rá, hogy gyermekük természetes anyagokból készült játékokkal játsszon...

Fajátékok gyerekeknek

A fajátékok népszerűsége évtizedek óta töretlen, mind a szülők, mind a gyerekek körében. A fa egy teljesen természetes anyag, melyet a szülők szívesen látnak gyermekeik kezében. Mindemellett környezetünk védelme érdekében is sok szülő választ a gyermeke számára inkább a fajátékok közül egy tartós, szépen megmunkált darabot. A fa természetes anyagként melegséget lop minden gyerekszobába, sőt a gyermekek szívébe is!

Budapesti játékboltunkban fa játékkonyháköltöztetős játékokKonstrukciós játékokLogikai fajátékokÜgyességi fajátékokKészségfejlesztő fajátékok valamint Montessori játékok várnak!

Rendelj játék webáruházunkból fajátékokat, ha igazán szép ajándékot akarsz adni!

Kínálatunkat folyamatosan frissítjük játék shopunkban. Ugyanúgy elérhető nálunk az egyszerű fa vonat szett, mint a - gyakran felnőttek által is kedvelt - kirakós puzzle. Készletünkben ezek mellett szerepelnek klasszikus horgászos játékoklányos fa babaházak is! 

Kérdésed van a vásárlás menetére vonatkozóan? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján a rendelkezésedre áll, napi 10 órában! A Pindurpalota a különleges fajátékok boltja óriási fajáték választékkalés rendkívül gyors kiszállítással akár 1 munkanap alatt!

Fakopáncs játék

A Pindurpalota fajtátékai között számos Fakopáncs játék megtalálható. Emellett más különleges fajátékok, mint a Brio, Walachia, Goki, Hape, Woodyland és például a Viga nevű gyártó termékeit is forgalmazzuk.

Fa építőkocka - fából készült építőjátékok gyerekeknek

A fa építőkocka az egyik legkedveltebb, és legkeresettebb a fajátékok közül. Méret, szín, minta forma, és a szett tartlama alapján érdemes kiválasztani, melyik lesz a legmegfelelőbb ajándék születésnapra, karácsonyra, húsvétra. 

A natúrfa és a színezett fakockák is egyaránt nagyon keresettek. A fa építőkockák számos alakban lelhetőek fel a csomagokban, melyekből a gyermek saját kreativitását felhasználva hozhat létre alkotásokat. Az fa építőkockák remekül megállnak egymáson és elég stabilak az építéshez, építős játékokhoz. Méretüktől függően akár már a hároméves kor alatti gyermekeknek is sokszor odaadják a szülők, bár eleinte csak a rombolást, és a tornyok összedőlését élvezik a lurkók, az építés öröme csak később érkezik. Óvodásoknál már egészen odáig fejlődik, hogy nincs óvodai csoport fa építőkocka nélkül.

Városépítő játékok

Akár fa építőkockákból, akár tömbökből is lehet fából várost építeni. A fa építőkocka készletekben található egyszerűbb geometriai formákból a gyerekek könnyedén alkothatnak különböző építményeket a kedvük szerint. A fa építőkockák a súlyuk és formájuk miatt remekül illeszkednek, emiatt az építmények stabil egységet alkotnak. Noha itt nincsen az formákon külön összekapcsoló elem, a játék mégis rendkívül élvezetes, mivel az építés megmozgatja a gyerekek gondolkodását, fejleszti a kreativitásukat és a térlátásukat, egyensúlyérzéküket.

Fa építőjáték

Ha fa építőjáték vásárlását tervezed, mindenképpen ismerkedj meg a Pindurpalota saját import márkájával, a Walachia készletekkel, és a Walachia Varioval.

Walachia fa építőjátékok gyerekeknek

A Walachia fa építőjátékoknak 2 féle verziója létezik.

Walachia Vario

Az egyiket 5-7 éves gyerekekeknek ajánljuk. Ennek a neve Vario. A Walachia Vario szettekből a gyerekek faházakat építhetnek. Ez egy olyan építős játék, amiben nem kockák vannak, hanem egyfoma vastagságú fa hengerek, melyeken núdok biztosítják, hogy a ház alkotóelemei összeilleszthetőek legyen. Egy dobozból számtalan formájú, stílusú faház összerakható. A házba ezután beköltözhetnek a mesefigurák, játékállatok. Innentől pedig a Vario túlmutat Önmagán, mivel megkezdődik a szerepjáték, vagy utánozó játék, az építésen felül. 

Walachia készletek

A Walachia fa építős játék, barkács készleteket  7 év feletti gyerekeknek, és felnőtteknek ajánjuk. Akár városépítős játékokhoz, makettezéshez is. A különleges, tökéletesen egyforma fa hasábokból egy tervrajz segítségével kell összeállítani különböző házakat. Ezeket a fa építő elemeket ragasztani kell, néhol smirglivel csiszolni, a nyílászárókat vágni, a tetőt festeni. Összetett, logikai játéknak is megfelel. Ismereteket ad, szórakosztató alkotó építő tevékenység.

Fa játékkonya

Ha fa játékkonyhát szeretnél vásárolni, jó helyen jársz! Míg régen a fajátékok egyszerűek és sablonosak voltak, addig mára már a fejlett technológiáknak és számítógépes megmunkálásnak köszönhetően tetszetőek, színpompásak és a legkülönbözőbb formában kaphatóak. A fa rendkívül ellenálló, időtálló, ugyanakkor rugalmas, kellemes tapintású és teljesen környezetbarát alapanyag, tökéletes fa játékkonyhákat lehet belőlül alkotni.

Fa játék babaház

A babaház azért rendkívül jó játék, mert a gyerekek a mindennapi élet eseményeit tudják benne eljátszani, szituációkat tudnak benne gyakorolni. Remekül megfigyelhetőek benne, a gyerkemet foglalkoztató témák. Webáruházunkban nem csak fából készült babaház van, de ezeket külön kategóriákban találjátok meg.

Babaházak fából különböző felszereltséggel, bútorokkal, és kiegészítőkkel színtén játékboltunk állandó kínálatának a részei. A fa babaház tartós, és igényes ajándék akár karácsonyra, akár születésnapra, vagy egyéb ünnepre.

Fa hinta

Hinták fából, hinták műanyaból egyaránt megtalálhatóak online polcainkon. A Fa hinta igényes, akár natúr, akár színes verzióban is elérhető. Laphinta, tányér hinta, biztonsági hinta, jungel hinta is készül fából. Keresd őket bátran a Pindurpalotában!

Vonatos játékok fából

A vonatos játékokat minden gyerek szereti. Nem kifejezetten fiús játék, és nem is lányos játék, hanem egyszerre mindkét nem örömét lelheti benne. Játék szettjeink között Thomas a gőzmozdony, és Chuckington, és más vonat szetten is megtalálhatóak, de a kedvenceink mégiscsak a fa vonatok.

Fa vonat szett

A fa vonat szett szerencsére függetlenül attól, hogy melyik gyártó készíti, Brio, Ikea, Mentari, Eichhorn sínszélességükben megegyeznek, így egymással általánosságban kompetibilisek. Ahogyan az ezen cégek által gyártott kisvonatok is tudnak egymás pályáin menni.

Brio vonat

A Brio vonatok nagy előnye, hogy nem csak fa, hanem műanyag elemeket is tartalmaznak, így különleges tulajdonságokkal rendelkeznek. Vannak köztük elemes vonatok, usb-s vonatok, okos játékok, különleges vonathidak, alagutak. Mindezt egy különlegesen jó minőségi összetételben teszik. Bátran ajánjuk a Brio vonat készleteket, ha 2-7 éveseknek keresünk ajándékot.

Mentari fa vonat szett

A Mentari fa vonat készleteiben jellemzően inkább fából van minden alkatrész, kisebb, és nagyobb kiszerelésben, alkatrészenként is megvásárolható. A Brioval szemben az ára alacsonyabb. 

Fa Puzzle játék

A Fa puzzle jó választás ha 2 éveseknek játék ötleteket gyűjtünk épp. 

Kirakós játékok fából

A kirakós játékok széles választékát kínáljuk webáruházunkban. Ezek között olyan fa puzzlek is akadnak, melyek fogantyúsak, vagy progresszívek, esetleg szortírozók, stb.

Puzzle játékok fából

A puzzle játékok nem csak 2 D-ben, hanem 3 D-ben is elérhetőek fából.

3D Puzzle fából

A 3D fa puzzle elsősorban a 7-12 éves korosztálynak ajánlott. Lovas, dínós, és repülős játékok is vannak közöttük. Vagyis elsősorban ezek fa lapokból kivágott formák, melyekből a gyermek tud különböző összetett alakzatokat létrehozni.

Fa golyós játékok és más fajátékok

Kézügyesség fejlesztő golyóvezetők, fagyöngyök, fejlesztő fajátékok, szerepjátékokhoz háztartási eszközök is megtalálhatóak játékboltunkban. Nézd meg a teljes kínálatunkat!