Fa logikai játék szett 5in1

VAN
Raktárkészlet:
Fa logikai játék szett 5in1
Fa logikai játék szett 5in1
Fa logikai játék szett 5in1
Fa logikai játék szett 5in1
8 299 Ft
A vásárlás után járó pontok: 124 Ft

Fa logikai játék szett 5in1

Ez a nagyszerű fa játék szett 5 különböző logikai játékot és ügyességi játékot tartalmaz. Van benne fa logikai kirakó, ördöglakat, mini jenga, szoliter és labirintus játék. A benne található játékokkal egyedül vagy többen is lehet játszani.

Fa logikai kirakó:

Összeállítása nehezebb a síkbeli kirakóknál.  Kihívást jelent úgy összerakni az elemeket, hogy passzoljanak egymáshoz, ugyanakkor ha sikerül, növeli a gyerek önértékelését.

Ördöglakat:

Fémből készült logikai játék. Az egymásba kapcsolodó alakzatok szétszedésének és összerakásának módját kell kitalálni. Nem csak izgalmas, de garantált szórakozást kínál minden korosztály számára.

Mini jenga:

A jenga társasjáték az ügyességről szól, a játékosoknak a fa téglatestekből egy tornyot kell építeniük. A torony aljáról a tetejére kell feltenni az építőelemeket, óvatosan, vigyázva az egyensúlyra. Az a játékos veszít, akinél ledől a torony.

Szoliter játék:

A szoliter egy egyszemélyes logikai türelemjáték, szabályai egyszerűek, de kombinációs készséget, logikai gondolkodást és figyelmet igényel.

32 azonos színű bábut úgy kell elhelyezni a táblán, hogy a középső mező üresen maradjon. Csak ugrani lehet, előre, hátra és oldalt, átlósan nem. Az egyik bábuval a másik átugorható, ha közvetlenül előttünk áll  és mögötte üres mező található. Ha egy bábut átugrottunk, akkor levehetjük.

A játéknak akkor van vége, ha nem tudunk már ugrani. A táblán maradt bábuk száma jelzi, hogy mennyire volt jó a stratégia. A legjobb eredmény az, ha csak egy bábu marad a pályán.

Labirintus játék:

Célja a golyókat végigvezetni a pályán. A játék fejleszti a kézügyességet, a finommotorikus képességet és türelemre, koncentrációra tanít.

 

Fa logikai játék szett 5in1 jellemzői:

  • 6 éves kortól ajánlott
  • Anyaga: fa, fém
  • Csomagolási mérete: 32x26x7,5 cm
Adatok
EAN kód
8711252266565
Gyártó
A.I.&E.
Márka
Lifetime games
Ajánlott életkor
6 – 100 éveseknek
Ajánlott nem
Unisex
Fejlesztési területek, ismeretek

Ikonok jelentése

Családi és szociális kötelékekÉszlelés érzékelésFinommotorikaKoncentrációLogikus gondolkozásÖsszetett fejlesztésTéri orientációÖnértékelésKreativitás szem- kéz koordináció
Cikkszám
871125226656
Tömeg
774 g/DB
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!