Pinypon figurák és játékszettek

Pinypon figurák és játékszettek

Pinypon figurák és játékszettek szerepjátékokhoz 4 éves kortól. A szerepjátékok koronázatlan királya egyenesen Olaszországból. Rengetek kiegészítővel, szétszedhető figurákkal, melyeknek az arcát elfordítva akár egy új karaktert, vagy egy új arckifejezést kaphatunk.

Nézet:
Sorrend:

Pinypon játékszettek kisfiúknak, és kislányoknak!

A Pinypon rendszereket úgy alkották meg, hogy mindkét nem megtalálhassa benne a kedvenc tevékenységeit, figuráit, foglalkozását, szereplőit. A kisfiúk többek között választhatnak a hétköznapi hőseink ihlette szettek közül, mint például a rendőrös témájú játékok, a tűzoltós témát feldolgozó játékok, vagy az orvosi mentő egységek alkotta szettek.

A lányoknak is bájos, rózsaszínbe burkolózott komplex szettek állnak a rendelkezésükre. Mit vegyek az unokámnak karácsonyra? Hm... 4 éves elmúlt? Szeret szerepjátékozni? Szereti a rózsaszín színt. Szeret különböző tulajdonságokat adni a figuráknak? Pakolászik, rakosgatja a szereplőket? Szereti szétszedni, majd újra összerakni a dolgokat? Akkor a válasz egyértelmű! Karácsonyra remek ajándék lesz a Pinypon!