Figurák

Játékfigura vásárlás

A kedvenc mesefigurát, esetleg valamilyen állatfigurát keresel? Mutatjuk a legnépszerűbb játékfigurákat a PindurPalota játék webáruház kínálatából! 

Játékfigurák kategória

Válassz  játékfiguráink közül, vagy gyűjtsd össze mindet! Mesebeli hősöket, hősök meséit keltheted újra életre! Ajándékot keresel kisfiúnak, vagy valami lányos játékot keresel, melyen rajta van a gyerkőc kedvenc meseszereplője? Nézz körül Peppa Malacos, Star Wars-os, Jégvarázsos, Bogyó és Babócás, Mancs őrjáratos vagy Sam a tűzoltós mesefiguráink között, de ezeken kívül minden népszerű rajzfilmfigurát megtalálsz nálunk.

Tipp: Keresd a szűrők között a "Kedvenc mese szűrőt" és válaszd ki a legjobb rajzfilmeket. A szűrő, csak az alkategóriákon belül szűr!

 

A játékfigurák rendkívül népszerűek a gyerekek körében. A legjobb mesék hőseit, a kedvenc állatokat mintázó figurák nagyszerű játékélményt nyújtanak, hiszen a kicsik ezekkel szinte bármilyen szituációt eljátszhatnak! Míg egyes más játéktípusok jól körülhatárolt játékélményt nyújtanak, addig a játékfigurák bármikor, bármilyen kalandba beilleszthetőek, ráadásul a legtöbbjük kis helyen is elfér, így a gyerek bárhová magával viheti kedvenceit!

 

Játékfigura vásárlás – milyen korosztálynak?

A játékfigurák száma szinte végtelen, és játék webáruházunkban is tekintélyes kínálattal várunk – az ajánlott korosztály minden esetben attól függ, hogy milyen szereplőt ábrázol az adott figura. A mesehősöket ábrázoló, kisebb gyermekek számára készült játékfigurákat már 3 éves kortól imádni fogják a kicsik, a komolyabb figurákat (pl. a Schleich élethű játékfiguráit vagy a StarWars figuráit) pedig ezen kor felett bármely gyerek élvezheti, aki érdeklődik az ábrázolt téma iránt!

 

Milyen típusú játékfigurák vásárlása lehetséges a PindurPalotában?

Játék webáruházunkban mindig azon vagyunk, hogy a lehető legszélesebb kínálatot biztosítsuk vásárlóink számára az aktuális trendeknek megfelelően. Éppen ezért kínálatunk folyamatosan bővül, de természetesen a legkeresettebb kategóriák maradnak:


- Mesefigurák
Az aktuálisan legnépszerűbb mesék imádnivaló főhősei csak rátok várnak! Peppa malac, Senilla a feledékeny halacska, Pokémon figurák vagy épp a Jégvarázs figurái mellett ügyelünk rá, hogy a legújabb mese trendekből is megtaláljátok kedvenceiteket.


- Akciófigurák
A fiúk körében oly népszerű hősök, rosszfiúk is sorakoznak játék webáruházunk virtuális polcain. Tini titánok, az Igazság ligája, Fortnite játékfigurák és minden, ami igazán menő!

- Állatfigurák
Mind a kislányok, mind a kisfiúk körében méltán népszerűek a kedves állatfigurák. A hétköznapi állatok mellett zsiráfok, „rémísztő” sárkányok, gyíkok, pingvinek… felsorolni sem lehet, annyi féle állatfigura várja gazdáját nálunk!

- A legnépszerűbb figurák, külön gyűjtve
A kislányoknál a lovacskák és az unikornisok, a kisfiúknál a sárkányok és a dínók a legnépszerűbbek, ezért egy kicsit segítünk a vásárlásban: a legnépszerűbb játékfigurákat külön gyűjtöttük!


- StarWars, Transformers és más gyűjthető figurák
…és persze ott vannak a legnagyobb trendek, az igazi őrületek. Igyekszünk a lehető legátláthatóbb módon segíteni a játékfigura vásárlást!


- A Schleich méltán népszerű játékfigurái
Egyértelműen külön kategóriát érdemelnek ezek a csodálatos játékfigurák. Állatok, képzeletbeli állatok sorakoznak a Schleich kategóriában – a legmagasabb minőségben! Rendkívül élethűek, imádjuk őket!

 

Játékfigura vásárlás: webáruházunkban vagy játékboltunkban

A PindurPalota játék webáruházban és káposztásmegyei boltunkban egyaránt széles kínálattal várunk, ha játékfigura vásárláson gondolkodsz.

 

A villámgyors kiszállítás helyett, ha kényelmesebb, választhatod a személyes átvétel lehetőségét is, ilyenkor a webáruházban leadott rendelésednek megfelelően a megvásárolt játékfigurát félretesszük Neked – így biztosan nem fogy el, mire beérsz hozzánk!