Figurák

Játékfigurák kategória

Válassz  játékfiguráink közül, vagy gyűjtsd össze mindet! Mesebeli hősöket, hősök meséit keltheted újra életre! Ajándékot keresel kisfiúnak, vagy valami lányos játékot keresel, melyen rajta van a gyerkőc kedvenc meseszereplője? Nézz körül Peppa Malacos, Star Wars-os, Jégvarázsos, Bogyó és Babócás, Mancs őrjáratos vagy Sam a tűzoltós mesefiguráink között, de ezeken kívül minden népszerű rajzfilmfigurát megtalálsz nálunk.

Tipp: Keresd a szűrők között a "Kedvenc mese szűrőt" és válaszd ki a legjobb rajzfilmeket. A szűrő, csak az alkategóriákon belül szűr!

 

A játékfigurák rendkívül népszerűek a gyerekek körében. A legjobb mesék hőseit, a kedvenc állatokat mintázó figurák nagyszerű játékélményt nyújtanak, hiszen a kicsik ezekkel szinte bármilyen szituációt eljátszhatnak! Míg egyes más játéktípusok jól körülhatárolt játékélményt nyújtanak, addig a játékfigurák bármikor, bármilyen kalandba beilleszthetőek, ráadásul a legtöbbjük kis helyen is elfér, így a gyerek bárhová magával viheti kedvenceit!

 

Játékfigura vásárlás – milyen korosztálynak?

A játékfigurák száma szinte végtelen, és játék webáruházunkban is tekintélyes kínálattal várunk – az ajánlott korosztály minden esetben attól függ, hogy milyen szereplőt ábrázol az adott figura. A mesehősöket ábrázoló, kisebb gyermekek számára készült játékfigurákat már 3 éves kortól imádni fogják a kicsik, a komolyabb figurákat (pl. a Schleich élethű játékfiguráit vagy a StarWars figuráit) pedig ezen kor felett bármely gyerek élvezheti, aki érdeklődik az ábrázolt téma iránt!

 

Milyen típusú játékfigurák vásárlása lehetséges a PindurPalotában?

Játék webáruházunkban mindig azon vagyunk, hogy a lehető legszélesebb kínálatot biztosítsuk vásárlóink számára az aktuális trendeknek megfelelően. Éppen ezért kínálatunk folyamatosan bővül, de természetesen a legkeresettebb kategóriák maradnak:


- Mesefigurák
Az aktuálisan legnépszerűbb mesék imádnivaló főhősei csak rátok várnak! Peppa malac, Senilla a feledékeny halacska, Pokémon figurák vagy épp a Jégvarázs figurái mellett ügyelünk rá, hogy a legújabb mese trendekből is megtaláljátok kedvenceiteket.


- Akciófigurák
A fiúk körében oly népszerű hősök, rosszfiúk is sorakoznak játék webáruházunk virtuális polcain. Tini titánok, az Igazság ligája, Fortnite játékfigurák és minden, ami igazán menő!

- Állatfigurák
Mind a kislányok, mind a kisfiúk körében méltán népszerűek a kedves állatfigurák. A hétköznapi állatok mellett zsiráfok, „rémísztő” sárkányok, gyíkok, pingvinek… felsorolni sem lehet, annyi féle állatfigura várja gazdáját nálunk!

- A legnépszerűbb figurák, külön gyűjtve
A kislányoknál a lovacskák és az unikornisok, a kisfiúknál a sárkányok és a dínók a legnépszerűbbek, ezért egy kicsit segítünk a vásárlásban: a legnépszerűbb játékfigurákat külön gyűjtöttük!


- StarWars, Transformers és más gyűjthető figurák
…és persze ott vannak a legnagyobb trendek, az igazi őrületek. Igyekszünk a lehető legátláthatóbb módon segíteni a játékfigura vásárlást!


- A Schleich méltán népszerű játékfigurái
Egyértelműen külön kategóriát érdemelnek ezek a csodálatos játékfigurák. Állatok, képzeletbeli állatok sorakoznak a Schleich kategóriában – a legmagasabb minőségben! Rendkívül élethűek, imádjuk őket!

 

Játékfigura vásárlás: webáruházunkban vagy játékboltunkban

A PindurPalota játék webáruházban és káposztásmegyei boltunkban egyaránt széles kínálattal várunk, ha játékfigura vásárláson gondolkodsz.

 

A villámgyors kiszállítás helyett, ha kényelmesebb, választhatod a személyes átvétel lehetőségét is, ilyenkor a webáruházban leadott rendelésednek megfelelően a megvásárolt játékfigurát félretesszük Neked – így biztosan nem fogy el, mire beérsz hozzánk!