Schleich figurák

Schleich: élethű játék figurák prémium minőségben

Kitűnő minőségű kézzel festett élethű játékfigurák a Schleich-től. A német precizitás jellemzi ezeket a termékeket, melyek különböző méretben kaphatóak, és főként élethű, valamint mesebeli állatokat formáznak meg. Válogass kedvedre Schleich játékaink közül a Pindurpalota webáruházban!

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Schleich játék figurák

A Schleich vállalatot Friedrich Schleich alapította 1935-ben. Az időközben híressé vált Schleich-figurák az 1950-es évekből származnak.

Az első mókás áték figurák a Hupikék Törpikék, Snoopy, Muppet Show figurái voltak többek között. A Hupikék törpikék sorozatot a német piacon az egyik legsikeresebb kollekció azóta is, emiatt a cég folyamatosan bővíti portfólióját. A licenc csaknem 50 éve a Schleich cégnél van, és ez a játékiparban az egyik leghosszabb időszak. 

Az 1980-as évek elején állatfigurákkal egészítette ki termékpalettáját, és azóta ezt a területet is fejleszti. A játékfigurák az állatvilág egyedeinek évtizedek folyamán létrehozott természethű kicsinyített másai, és felölelik a dinoszauruszok elfeledett világától korunk vadállatainak és háziállatainak kifejlődéséig eltelt időszakot. 2003 óta az Eldrador-lovagok és a bayala tündérek is a kedvelt Schleich játékvilághoz tartoznak. A bayala terméksorozat magával viszi a gyermekeket a sárkányhegyek világába és a titokzatos tündérerdőkbe, és csodálatos történeteket mesél az elbűvölő és mágikus természetről. A Schleich jelenlegi vezérigazgatója Dirk Engehausen.

További Schleich érdekességek http://www.schleich-s.com/

Gyermekek barátjaként, és szülők szövetségeseként segít a Schleich abban, hogy a fantáziadús játékok a világ összes gyermekének fantáziáját, kreativitását és személyiségét fejlessze!

Kollekciók

  • Schleich Farm élet háziállít figurákkal
  • Schleich Vadvilág vadállat játék figurákkal
  • Schleich Horse Club Lovas játékokhoz
  • Bayala tündérvilág
  • Schleich Dinoszauruszok dínós játékokhoz
  • Eldrador
  • Hupikék törpikék
  • Snoopy
  • DC Comics Justice League Igazság ligája játék figurák Szuperhősös játékokhoz