Dickie játék autók

Nézet:
Sorrend:

Dickie játék autók

A Dickie piacvezető almárka az óriási játék gyártó, Simba vállalat termékpalettájában. A cég Németországból származik, és 1982 óta gyárt minőségi játékokat és játékautókat. Az autók széles választékát kínálják, figyelembe véve minden korosztály és ízlés preferenciáit. A terepjáró autóktól kezdve tűzoltó, rendőr, mentő és egyéb autómodellek közül választhatsz ebben a kategóriában.

A Dickie játékautók mindig is a legmagasabb minőségi követelményeknek feleltek meg. Az autók strapabíróak és részletgazdagok. A változatos funkciók garantálják a kiemelkedő játékélményt a gyermekek számára. Az autók fém és műanyag alapanyaga is kiváló minőségű, így biztonságos játéklehetőséget nyújtanak gyerekek számára. A részletek kiemelkedően kidolgozottak, például egy játék szafari terepjáró elején csörlőt találhatunk, a rendőrautó tetején pedig szirénát. Ezek a mesterien kidolgozott kisautók lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy különféle szituációkat, mozgásokat és akciókat játszhassanak el velük.

A Dickie játékautók változatos kialakítással és sok esetben funkcionáló ajtókkal és ablakokkal rendelkeznek. Ha Dickie, akkor a legtöbb esetben számíthatunk valamiféle különleges funckióra a részletgazdag kidolgozás mellett. Lehet például lendkeres, világító, hangot adó vagy figurákkal kiegészített egy-egy ilyen játékautó.   


A Dickie játékautói ideális választást nyújtanak mindazok számára, akik biztonságos és magas minőségű játékok és járművek iránt érdeklődnek. A Simba-Dickie vállalat története és elkötelezettsége a minőség és innováció mellett, a világ minden táján, a játékautó gyártás egyik legnagyobb márkájává tették.