Dickie játék autók

Nézet:
Sorrend:

A Dickie piacvezető almárka az óriási játék gyártó, a Simba-Dickie vállalat termékpalettájában. A cég Németországból származik, és 1982 óta gyárt minőségi játékokat és játékautókat.

A Dickie játékautók mindig is a legmagasabb minőségi követelményeknek feleltek meg. Az autók strapabíróak és részletgazdagok. A változatos funkciók garantálják a kiemelkedő játékélményt a gyermekek számára. Az autók akár öntött vas öntvény vagy műanyag szerkezettel is rendelkezhetnek. A részletek kiemelkedően kidolgozottak, például egy játék szafari terepjáró elején csörlőt találhatunk, a rendőrautó tetején pedig szirénát.  Ezek a mesterien kidolgozott kisautók lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy különféle  játékokat, szituációkat, mozgásokat és akciókat megismételhessenek velük.

A Dickie játékautók puha gumikerekekkel, bő belső térrel, valamint sok esetben funkcionáló ajtókkal és ablakokkal rendelkeznek. 

A Dickie játékautók az évek alatt számos különleges és egyedi terv alapján készültek el, amelyek az igazi múzeumi darabokhoz hasonlítanak. Ezen főként a minőségi és tervezési értékek miatt lehet, amelyeket a Simba-Dickie vállalat a játékautók fejlesztése során figyelembe vesz.

Az autók széles választékát kínálják, figyelembe véve minden korosztály és ízlés preferenciáit. 3-tól 10 éves korig választhatunk terepjáróktól autóktól kezdve tűzoltók, rendőrök, mentők és egyéb autómodellek közül.

Összességében, a Dickie játékautói az ideális választás gyermekeink számára, akik a biztonságos és magas minőségű játékok és járművek iránt érdeklődnek. A Simba-Dickie vállalat története és elkötelezettsége a minőség és innováció mellett, a világ minden táján, a játékautó gyártás egyik legnagyobb márkájává tették.

Ha Dickie, akkor a legtöbb esetben számíthatunk valamiféle különleges funckióra a részletgazdag kidolgozás mellett. Lehet például lendkeres, világító, hangot adó, figurás (go real) egy ilyen játékautó.