Járművek

Játék járművek, játékautók, játékmotorok

A játék járművek kategóriával a járművek szerelmeseinek kedveskedünk! Itt aztán minden megtalálható, legyen szó játék autókról, játék motorokról, játék hajókról, játék repülőgépekről vagy távirányítós járgányokról, illetve a hozzájuk tartozó autópályákról, játszószőnyegekről vagy más kiegészítőkről. Mattel Hot Wheels, Simba Dickei Toys, Simba Majorette, Wader vagy Siku járművet keresel? A Pindur palotában megtalálod mindezeket! 

A fiús játékok és a járművek szerepe

A legalapvetőbb játékcsalád a fiús játékok közül az autós játék.

Az autós játékoknak komoly szerepe van a gyerekek fejlődésében, mégha elsőre nem is gondolnánk. Például fejleszti a finommotorikus mozgást amikor összeszerel egy játék autót, vagy kibontakozik a fantáziája amikor beleéli magát egy olyan történetbe, amikor a tűzoltókat kell segítségül hívnia. Egy tűzoltós játékkal megteremti az esélyt, hogy vészhelyzet esetén tisztában legyen a teendőkkel, így az ismeret, és tudásanyag bővítésében is komoly szerepet játszanak. 

A nemi identitás kialakulásához is hozzájárulnak a fiús játékok. Nagyjából közéspsős óvodás korra, az adott nemhez tartozó játékokkal való elfoglaltság válik a gyerekeknél jellemzővé. "A fiúk autóznak, a lányok babáznak." Ez persze természetesen egy nagyon lesarkított kép, hiszen sok fiú játszik figurákkal, a lányok pedig ugyanúgy tologathatják a favonatokat. Azonban megfigyelhető egy szeparáció a játéktevékenységek során. A fiúk egyszercsak szívesebben vannak a fiúk között, és inkább a fiús játékok és tevékenységek foglalkoztatják őket.

Bár manapság népszerűek a különféle gender elméletek, mégis a tapasztalatok azt mutatják, hogy a fiús gyerekszobákban ott a helye a játék járműveknek.

Játék járművek, autók, hajók, vonatok vásárlása

A Pindurpalota játék webáruházban hatalmas mennyiségű játék autó, játék repülő, játék vonat, és játék hajó várja a webshop látogatóit. Termék kínálatunkat folyamatosan megújítjuk, de a legnépszerűbb játék jármű márkák mindig megtalálhatóak a polcainkon. Az általunk forgalmazott kiemelt játék jármű, játék autó, vonat, stb márkák:

  • Siku fém kisautók, játék traktorok
  • Majorette Simba Toys Fém játék autók
  • Dickie Simba Toys Funkicós, távirányítós játék autók
  • Brio Fa vonatok, vonatsinek, és kiegészítők játék vonatozáshoz
  • Mattel Matchbox játék fém autók
  • Mattel Hot Wheels vagány járművek, és járgányok
  • Kiddo Autós foglalkoztató füzetek
  • Wader játék autók, munkagépek, dömperek, játék kukásautók, játék betonkeverők
  • Wader autópályák