Majorette fém játék autók

Nézet:
Sorrend:

A Majorette fém játékautók a világ minden tájáról származó autók alapján lettek megintázva. Ezek a rendkívül részletesen kidolgozott autók nem csak a gyermekeket, hanem a gyűjtők szívét is elrabolják. Jelentős részük licences, de néhány fantázia jármű is van közöttük, olyan különlegességekkel például, mint a színváltós széria. 

A Majorette autók különösen érdekesek, mert a szükséges részletekre és a kiváló minőségű anyagokra támaszkodnak. Az eredeti autók mintáit alaposan elemezik és és részleteket a lehető legpontosabban utánozzák le a játékautó tervezés folyamán. A Majorette fém játékautók többféle kivitelben készülnek, 1:64 és 1:36 méretarányban.

Sok Majorette jármű ajtaja nyitható, zárható.

A Majorette fém játék autók története 1964-ben kezdődött, amikor már nem csak az összeszerelő szolgáltatás a franciaországi Majorette vállalatnak szánt autóipari berendezéseket gyártotta, hanem elkezdtek játék járműveket is gyártani. Az első autójuk a 41-es, 50-es, és 55-ös, abszolút sikert aratott.

Az autókollekciók kategóriák folyamatos bővítése történik. Ma, Majorette már elérte az egész világot, és egy globális márkát jelent a játékautók piacán.

Ugyanakkor, a Majorette autók sajátossága, hogy széles körűen kielégíti a gyűjtői igényeket.