Távirányítós autó

Gyermeked imádja az autókat és szereti a sebességet? Egy menő távirányítós autóval ő lehet az utak királya és kedvére száguldozhat autójával. Szerezzetek két távirányítós autót és tartsatok versenyeket! Az izgalom és a jó szórakozás garantált lesz!

A Pindurpalotában szuper távirányítós autókat találtok!

Nézet:
Sorrend:

Távirányítós autó

A távirányítós autók a modern technológiát ötvözik a hagyományos játék autókkal. Ezek a kisméretű, ám rendkívül fürge járgányok szórakoztató elfoglaltságot nyújtanak a gyermekek számára, de néha még a felnőttek se bírnak magukkal egy-egy ilyen autó láttán és ők is szívesen veszik kezükbe a távirányítót.

Az első távirányítós autóknál még vezeték kötötte össze az autót és a távirányítót, így ennek hossza korlátot jelentett az autó által bejárható útvonal szempontjából. A mai modern technológia már lehetővé teszi a vezeték nélküli rendszerek használatát, így az autók szabadabban száguldozhatnak az utakon. A tápegység a legtöbb autóban már nem is cserélhető elem, ami gyorsan lemerül, hanem újratölthető akkumulátor. Ez még tovább növeli a játék kényelmes használatát és kezelhetőségét.

A normál kialakítású távirányítós autóknak a beltéri terep a legmegfelelőbb, vagy szabadtéren a betonozott, sima felületű út, ahol a bútorok és egyéb berendezési tárgyak nem jelentenek akadályt. A távirányítású autók között vannak azonban Off-road modellek is, amik bírják a rosszabb útviszonyokat és akár dombokra is fel tudnak hajtani, vagy homokban is képesek száguldozni. 

A távirányítós autók világában a versenyzés is fontos szerepet játszik. A versenyek lehetőséget nyújtanak a gyerekek számára, hogy megméretessék magukat másokkal. Ezek a versenyek különböző formákban jelenhetnek meg, így lehet tartani például gyorsasági- vagy ügyességi versenyeket is. Építhettek pályát, amin a lehető leggyorsabban kell végigmenni, de telerakhatjátok akadályokkal is a pályát, amiket ki kell kerülni. 

A távirányítós autókkal történő játék rendkívül szórakoztató minden korosztály számára. Játék közben fejlődik a motorikus készség, a térlátás, valamint a koncentrálóképesség is. A társakkal történő játék pedig a szociális kapcsolatok kialakításában és ápolásában tölt be fontos szerepet.