Flexi laphinta - citromsárga

Nincs raktáron
Flexi laphinta
Flexi laphinta gyerekeknek
Flexi laphinta
Flexi laphinta gyerekeknek
3 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft

Flexi laphinta - citromsárga

Flexi laphinta - citromsárga. Minden kisgyerekek szeret hintázni. Ez flexi laphinta nagyobb gyermekek számára ajánlott, akik már biztonságosan meg tudják tartani magukat a kötél segítségével. A kül- és beltéren egyaránt használható hinta remek elfoglaltságot nyújt a gyerekeknek.

A hintázás sokoldalúan fejleszti a gyerekek készségeit. Segít az egyensúlyérzék, a mozgáskoordináció és a ritmusérzék fejlesztésében, a térbeli mozgás pedig jótékony hatással van a tájékozódóképességre. A megfeszítő és elernyesztő hinta-mozgás miatt az izmok fejlődésére is pozitívan hat. Segíti a jobb és bal agyfélteke közti kapcsolatot, ami által kreatívabb lehet gyermekünk és könnyebben tud megtanulni írni és olvasni. Használatával javul a koncentráció és a beszédfejlődés is. A ringató mozgás nyugtató hatása pedig segíthet a szorongások, félelmek, feszültségek leküzdésében. A hintázás tehát a remek szórakozás mellett hasznos is a gyerekek számára.

Flexi laphinta - citromsárga jellemzői:

  • Hintalap mérete: kb. 40 x 14 x 5,5 cm
  • Anyaga: műanyag
  • Teherbírás: maximum 50 kg
  • Ajánlott: 3 éves kortól
  • Tisztítás: nedves törlőruhával
Adatok
EAN kód
5997404502818
Gyártó
Dorex 2000 Kft.
Márka
Flexi swing
Ajánlott életkor
3 – 9 éveseknek
Ajánlott nem
Unisex
Fejlesztési területek, ismeretek

Ikonok jelentése

Családi és szociális kötelékekEgyensúlyÉszlelés érzékelésRitmusérzékSzociális, emóciós kifejező készségTéri orientációNagymozgás
Cikkszám
502818-5
Tömeg
557 g/DB
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!