Hinta támlás dudálós - kék

Nincs raktáron
Hinta támlás dudálós - kék
Hinta támlás dudálós - kék
Hinta támlás dudálós - kék
Hinta támlás dudálós - kék
Hinta támlás dudálós - kék
Hinta támlás dudálós - kék
4 650 Ft
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft

Hinta támlás dudálós - kék

Hinta támlás dudálós - kék. A hintázás rendkívül szórakoztató elfoglaltság a gyermekek számára. Ez a kényelmes, támlás hinta kisebb gyerekek számára lett tervezve, akik már önállóan és biztonságosan tudnak egyedül ülni, mégis szükség van hintázás közben hátuk megtámasztásara. A hinta elején található kis duda plusz élményt nyújt a kicsik számára.

A hintázás sokoldalú fejlesztő eszköz a kisgyerekek számára. Segítségével fejlődik az egyensúlyérzék, a mozgáskoordináció és a ritmusérzék. A térbeli mozgás miatt a tájékozódóképességre is jótékony hatással van. Segíti a jobb és bal agyfélteke közti kapcsolatot, ami által gyermekünk könnyebben tud megtanulni írni és olvasni és sokkal kreatívabb is lehet. Hintázás hatására javul a koncentráció és a beszédfejlődés is. A ringató mozgás nyugtató hatása pedig segíthet a szorongások, félelmek, feszültségek leküzdésében. 

Minél többet hintáznak tehát a gyerekek, annál többet teszünk fejlődésük érdekében.

Hinta támlás dudálós - kék jellemzői: 

 • Hinta mérete: kb. 40 x 36 x 32 cm 
 • Kötelek hossza: kb. 110 cm
 • Teherbírása: max. 19 kg
 • Anyaga: műanyag
 • Ajánlott: 1,5-3 éves korig
 • Tisztítás: nedves törlőkendővel
Részletek

Figyelmeztetés! Csak otthoni használatra, felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható! A hintát óvatosan lökje meg, ne hagyja a gyermeket felügyelet nélkül hintázni! A felszerelt kampóra erősítse fel a karikát, ellenőrizze, hogy egy felnőtt súlyát elbírja-e! A hintát sík helyen kell felfüggeszteni. Legalább 2 méterre legyen minden szerkezettől vagy akadálytól, mint például ház, garázs, kerítés, túlnyúló ágak, szennycsatorna, villamos vezeték. A hintát beton, aszfalt vagy más kemény felület felett nem szabad felfüggeszteni. A véletlenszerű karika kiakadás elkerülése érdekében a hintát 540 fokos hajlítással kialakított függesztő horogra kell szerelni! A felfüggesztésnél a hintakarika kopását folyamatosan ellenőrizni kell. Állítsa a hintát olyan magasságra, hogy a gyerek lába a hintában ülve a földtől biztonságos távolságra legyen, de figyeljen rá, hogy a hinta ülés síkja 35 és 59 cm között legyen a földtől. A tartókampókat egymástól 38 cm-re kell csavarozni. Minden használat előtt ellenőrizze a patentok, a kötél, a hintaülés és a karikák állapotát! Ezek ellenőrzését fokozott figyelemmel végezze! A hinta kül- és beltéren is használható. Ha a játékot tartósan kint használják, illetve hosszabb időre a szabadban hagyják, óvni kell az erős napsütéstől és esőtől, mert hatásukra a hintaülés és a kötélzet gyengülhet, így cseréje elkerülhetetlen lesz. Ha sérülés bármilyen jelét látja, vagy már 24 hónapja használja a hintát, ki kell cserélni a kötélzetet.


Mire számíthatsz, ha a Pindurpalota webshopban vásárolsz?

 • Raktárkészletről szolgálunk ki, emiatt aznap összekészítjük a csomagodat!
 • Gyors, akár másnapi kiszállítás GLS-sel Szállítási díjak
 • Házhozszállítás - 30.000.- felett ingyenesen. (A kosárérték növekedésével sávosan csökkenő díjak)
 • 10.000.- feletti vásárlásnál ajándékot is választhatsz (Nem jár automatikusan)!
 • 14 napos elállás
 • Teljeskörű garanciális ügyintézés sorban állás nélkül!
 • Több féle szállítási és fizetési mód: csomagpontok, házhozszállítás, csomagautomata
 • Expressz előresorolást vagy időzített kiszállítást is kérhetsz
 • Biztonságos csomagolás, hogy a termék éppségben megérkezzen. Ha kérdésed van, vagy problémád, barátságos ügyfélszolgálatunk azonnal segíteni fogunk. Több ezer, egyedi termék raktárról! 
Adatok
EAN kód
5997404501200
Gyártó
Dorex 2000 Kft.
Márka
Swing
Ajánlott életkor
1 – 3 éveseknek
Ajánlott nem
Fiú
Fejlesztési területek, ismeretek

Ikonok jelentése

Családi és szociális kötelékekEgyensúlyÉszlelés érzékelésRitmusérzékTéri orientációNagymozgás
Cikkszám
501200-2
Tömeg
995 g/DB
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!