Csendes könyvek

Nézet:
Sorrend:

Csendes könyvek, Piqipi csendeskönyv

Interaktív textil könyv kisgyerekeknek egy kategóriába rendezve.

A Piqipi csendeskönyv megálmodóinak az volt a célja, hogy létrehozzon egy olyan terméket, amely magával ragadja a gyermek figyelmét, és egyben olyan játékot, amely nem csak szép megjelenésű, de a mindennapi tevékenységeken át sokrétű ismeretre is megtanítja a kicsiket. Montessori pedagógiai szakértőivel együttműködve áltak neki a tervezésnek, majd a varrásnak. Így jött létre valami eredeti, amire minden gyermeknek szüksége van, amivel elvonulhat, és önmagában tevékenykedhet. A csendes könyv számos elemet tartalmaz, mely a gyermekek egészséges fejlődése szempontjából elengedhetetlen. A Piqipi interaktív gyerekkönyveket nemcsak a gyermek figyelmének lekötésére, szórakoztatására való, hanem elméje és finom motorikus képességeinek fejlesztésére is kiválóan alkalmas.

Tanulás és Szórakozás a Piqipi csendeskönyvekkel

Gombok, cipzárak és zsinórok ... ki állna ellen? Könyveink lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek arra, hogy különböző típusú anyagokkal játszhassanak, miközben tanulnak. A gyerekek megpróbálhatják megoldani a kirakós játékokat, betűkkel, számokkal és különféle geometriai figurákkal játszhatnak egy jól kidolgozott könyvben szavak nélkül.

Kreativitás és fejlődés a csendes könyv segítségével

"A Piqipi-nél úgy gondoljuk, hogy a gyerekek természetesen kreatívak, és hogy képzeletüknek nincsenek határai. Próbáld ki! Mutasd meg nekik az interaktív gyermek könyvünket, és nézd meg, hogy nincs szükségük semmilyen utasításra a használatához! Engedd meg nekik, hogy új történeteket fedezzenek fel, kielégítsék kíváncsiságukat és motorikus készségeiket e folyamat során!"

A könyvek 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmasak, erős alapot biztosítva az óvodához vagy akár az iskolához.

Csendes könyvek KÉZZEL KÉSZÍTVE SZERETETTEL

A Piqipi könyvek a pontos kézimunka eredménye. A könyv minden része tesztelt és kiváló minőségű anyagokból készül, amelyeknek köszönhetően garantálhatjuk a játékok biztonságát.

SZÓRAKOZÓ ABC a Piqipi csendes könyvekben

Minden könyv 3 tépőzáras ábécé készletet tartalmaz. A gyerekek a betűk megfogásával, ujjukkal simítva könnyebben megtanulják, és megszokják a betűk alakját. Ők maguktól is kitalálhatnak játékokak a betűkkel, de mi is adhatunk a számukra feladatokat. 

PIQIPI MINDENHOL VELED

A kisgyerekek mindenhova elvihetik az interaktív Piqipi csendes könyveinket. Nekünk is vannak gyerekeink, ezért puha fogantyúval ellátott szilárd táskákat készítettünk, amelyek hordozható csomagként hozhatóak a sétákhoz utazásokhoz, várakozáshoz. A nagyinál, ahol törékeny porcelán van, vagy az orvosi rendelőben, ahol csendben ülve kell várakozni, a kocsiban, ahol sokat ülnek a gyerekek egy helyben jól jön egy interaktív gyermek könyv.