Vadállatok kabátzsebben - Prágai Tamás

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
Mesekönyv - Vadállatok kabátzsebben
2 490 Ft

Vadállatok kabátzsebben - Prágai Tamás

Nehéz dolog, ha az ember egyedül nevel egy óvodás kisfiút. Még nehezebb, ha az ember apuka. Mert nem csak melegszendvicset vagy ízletes halujjakat és más finomságokat kell előállítania vacsorára, ovis ünneplő ruhát kell vásárolnia a kinőtt helyébe, hanem még az esti mesét is neki kell kitalálnia.

Ilyen apuka Pepita, aki folytatásos afrikai mesét talál ki a kisfiának, Csombornak. Unguburól, az afrikai törzs varázslójáról és az ő gonosz mesterkedéseiről mesél, és a mese hogy, hogy nem, megelevenedik. Ungubu elvarázsolja a falu mellett élő vadállatokat, akik Csombor szomszédságában bukkannak fel. Vajon mi történik velük? Ki fogadja be őket, és hol találnak otthonra? Elmeséli neked Pepita és Csombor…

Prágai Tamás számos műfajban tapasztalt, ismert, sőt elismert alkotó. Kipróbálta már tudását és tehetségét a költészetben, prózában, és drámában is, írt tanulmányokat és kritikákat a kortárs költészetről. A gyermekirodalom  területén első kötetes szerző.
"Ha az adott életkorban nem tudunk a gyerekeknek adni valamit, azt később nem lehet bepótolni. Ezért fontosak ezek a mesék..."
Prágai Tamás a Móra Kiadó sajtótájékoztatója után (2012.05.31) a kötetéről és önmagáról mesélt.
  • Szerző: Prágai Tamás 
  • Korosztály: 3 - 6 
  • Kiadás éve: 2012 
  • Oldalszám: 112 
  • Illusztrálta: Kőszeghy Csilla
Adatok
Ajánlott életkor
3 – 6 éveseknek
Ajánlott nem
Unisex
Cikkszám
M2150
Hasonló termékek
termék
Raktáron
2 490 Ft
Raktáron
1 790 Ft
Raktáron
2 250 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!