Ékszerkészítő játékok

Ékszerkészítő játékok

Minden, ami egy igazán csajos "bulihoz" kellhet! Fedezzétek fel az ékszerkészítő játékok világát, alkossátok meg a saját kedvenceiteket! Gyöngyfűzés, strasszkövek, fonalak... a végeredmény csak rajtatok múlik! Ékszerkészítő játékainkat szeretettel ajánljuk minden kislánynak, aki szeret elmerülni a kreatív tevékenységekben. 

Nézet:
Sorrend:

Ékszerkészítő kreatív játékok

Az ékszerkészítő kreatív játékokkal elsősorban a lányoknak lehet kedveskedni. Szinte nincs olyan lány, akiben ne lenne ott az alkotás, vagy teremtés iránti vágy. Már az ősember is készített ékszereket, mivel megjelent benne a szépség iránti vonzalom, és a vágy, hogy ezt a szépséget magán viselhesse. A Pindurpalota webáruház ezt az ösztönös indíttatást próbálja kiszolgálni ékszerkészítő játékaival, melyeknek a kínálata folyamatosan megújul. Mindig igyekszünk a legfőbb alapanyagokat készleten tartani, hogy a kis művészek a legszebb ékszereket készíthessék el. 

Gyöngyfűzős játékok

Az ékszerkészítős játékok közül a legnépszerűbbek nem a medál, füllbevaló, gyűrű készítő szettek, leginkább a gyöngyfűzős játékok azok, amleyek szinte minden háztartásban megtalálahatóak. Ezek közül vannak a fagyöngyök, a betű gyöngyök, a kása gyöngy, melyeket szinte mindenki ismer, és elsősorban nyakláncot, vagy karkötőt szoktak belőle készíteni a kreatív hobbik hódolói.

Quilling ékszer készítés

A quilling ékszer készítés egy egyre népszerűbb kreatív hobbi, bár kevesen ismerik. Tulajdonképpen papírcsíkokat kell feltekercselni egy quilling toll, vagy tekercselő gép szegítségével, és az az így felcsévélt papírokból, azaz quilling szemekből csodálatos gyöngysorokat fűzhetünk damilra, vagy szilikon szálra, de akár bőrszalagra, vagy fonálra is. 

Ékszerek süthető gyurmából

Akár süthető gyurmávól is készíthetünk ékszereket, ez esetben azoban ragasztó pisztolyra is szükségünk lesz nagy valószínűséggel. Az ilyen ékszerek tartósak, szépek, és a végtelen lehetőségek tárházát rejtik magukban. Akár fülbevalót is készíthetünk belőle.  

Ékszerkészítés felnőtt hobby

Természetsen a felnőtt hölgyek körében is igen népszerű hobbi tevékenység az ékszer készítés. Szerencsére ebből sosem növünk ki, hiszen az alkotás felnőttnek, gyermeknek egyarát örömöt okozhat, mivel az önkifejezés kiváló módja. Ha ékszerkészítésen töröd a fejed, látogasd meg a Pindurpalota webáruház kreatív ékszerkészítés kategóriáját, és találd meg a számodra legmegfelelőbb szetteket, vagy alapanyagokat hozzá.