Quilling papírcsík tekercselő technika

Quilling papírcsík technika

Gondolnád, hogy néhány egyszerű papírcsík segítségével mi minden készíthető? A quilling technika lényege, hogy a papírcsíkokat feltekercseljük, formázzuk, majd aprólékos mozdulatokkal ragasztgatva formákat, mintákat készítünk belőlük. Szuper egyszerű - mégis nagyszerű - játék a quilling, amit a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezni fognak! 

Nézet:
Sorrend:

Quilling eszközök vásárlása

A Quilling eszközök vásárlása a Pindurpalota webáruházban a lehető legegyszerűbben és gyorsabban megy. Cégünk az Imagimake Quilling gyár hivatalos magyarországi importőre és forgalmazója, így minden Quill-On termék tőlünk származik. A Quill-On termékcsalád a legszélesebb quilling eszköz palettával rendelkezdik.  A Quill-On Quilling eszközök javarészt kompatibilisek egymással. A Quill-On quilling család már egészen 3 éves kortól kínál kreatív alkotó termékeket, egészen felnőtt korig. Természetesen korosztályonként más-más papírtekercselő eszközöket, gépeket ajánlunk. 

Quilling kezdőknek

A Quilling papírcsík technika egy olyan kreatív hobbi tevékenység, aminek az alkalmazásával akár kezdők is csodálatos dolgokat tudnak alkotni. Ezen felül a Pindurpalota által importált Quill-On termékcsaládban még a 3 éves gyerekek is megtalálják az alkotás örömét. A Quill-On gyártói korosztályonként építették fel a termékeik nehézségi fokát, és design-ját. A 3 éves gyerekeknek még nem kell tekercselni, hiszen ők kész tekercseket kapnak, amiket formáznak, és ragasztanak, díszítenek, majd a ezekből bábokat készíthetnek. Ezek olcsó, egyszerű quilling szettek ovisoknak.

A nagycsoportosoknak asztali tekercselőgép, és feladatkártyák állnak a rendelkezésére. A motorikus készségeket, a formaillesztést nagyszerűen fejleszti a Spyrosity albrend minden terméke. 

7 éves kortól fiúk és lányoknak külön színben kapható Quill-on Multifunckiós quilling tollak, és kiegészítők valóak. Ez az a korosztály, ami vízválasztónak mondható, mert innentől kezdve gyakrolatilag egy ügyes, alkotni kész ember, legyen bármennyi idős, hódolhat a quillingezés örömeinek. Bizony, ezt a kreatív hobbit felnőttek is csinálják, nem lehet belőle kinőni!

Quilling Papírcsík tekercselés

A Papírcsíkok tekercselése sokkal egyszerűbb, ha a Quill-On papírcsíkokat választod! A Pindurpalotában kapható Quill-On quilling papírcsíkok vége ragasztózott, ami nagyban megkönnyíti a papírok összeillesztését. Webáruházunkban, és játékboltunkban kapható papírcsíkok közül sok egyedi, különleges darab is kapható. Egyedi színek, színárnyalatok, ezüstözött, aranyozott, és bronzzal bevonz papírcsíkokat, szélesebb, és keskenyebb darabokat is kínálunk megvételre.

Quilling tollak

A quilling tollak legmodernebbike a Super quiller multifunkcionális quilling gép! Cserélhető fejjel, különböző szettekben és kiegészítőkkel forgalmazzuk. Kreppelő, papírékszerkészítő, és papírtekercselő fejjel is kapható. Emellett a 2018-as év újdonsága a Spyrosity állomás, ami egy asztali quilling gép. Ennek a papírtekercselő gépnek a segítségével nagy méretű tekercseket készíthetünk többek között, egyszerűen. Nézd meg a teljes választékot, hogy megtaláld a neked megfelelő quilling eszközöket.