CITY

Nézet:
Sorrend:

LEGO City kollekció

A LEGO City könnyű belépést kínál az ifjú építők számára. A LEGO City építő elemeinek méretei miatt más-más építési nehézségi szintek vannak. A gyerekek rövid idő alatt megtanulják nagy biztonsággal használni a "kis" LEGO elemeket, és növekedik saját építési képességeikbe vetett bizalmuk. A készleteket egyes járműveknek megfelelő minifigurák és kiegészítők teszik teljessé. Garantált az azonnali vidám játék.

LEGO City

A LEGO City játékok egy olyan termékcsoportot jelentenek, amelyekben műanyag építőkockákból építhetünk városi környezeteket. A játékok inspiráló kalandokat és játéklehetőségeket kínálnak azoknak, akik szeretnék legókkal megalkotni álmaik városát.

A LEGO City játékok több szempontból pozitív hatást gyakorolnak a gyerekek fejlődésére. Az építési tevékenység segíti a finommotoros készségek és a problémamegoldó képesség fejlődését. Az apró kockák megfelelő illesztése és rendezése megköveteli a gyerekek figyelmét, koncentrációját és türelmét. Emellett a gyerekek képzelete és kreativitása is fejlődik, hiszen a LEGO City készletek lehetőséget adnak számukra, hogy saját elképzeléseik alapján tervezzenek és építsenek.

A LEGO City játékok nemcsak szórakoztató tevékenységek, hanem szellemi és fizikai fejlődést segítő eszközök is.