Juniors

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

LEGO® Juniors

A LEGO® Juniors készleteket arra tervezték, hogy az ifjú építők számára zökkenő mentes legyen a váltás, a LEGO DUPLO elemekkel való építésről a LEGO elemekre. Az olyan különleges szolgáltatásokkal, mint az előre csomagolt modellek, a gyors kezdést segítő elemek és a könnyen érthető útmutatók, gyermeked gyors sikert érhet el a népszerű LEGO készletekkel való építésben.

 

LEGO® JUNIORS KÖNNYEN MEGÉPÍTHETŐ
A LEGO® Juniors termékvonalat azért alkottuk meg, hogy a könnyen megépíthető modellek által, még élvezetesebbé tegyük a normál méretű LEGO elemekkel való találkozást a 4-7 éves korosztály számára. A LEGO® Juniors készletek előre összeállított elemekkel rendelkeznek és a szülők segítsége nélkül is egyszerűen megépíthetőek, ami sikerélménnyel tölti el a kicsiket. A sikerélmények pedig hozzájárulnak az egészséges önbizalom kialakulásához, amely kulcsfontosságú a gyermekek fejlődésének ezen szakaszában.


Igazi LEGO® - a 4-7 éveseknek
Habár a LEGO® Juniors egy speciális termékcsoport a 4-7 éves korosztály számára, ez nem jelenti azt, hogy a LEGO® kockáktól a játék kreativitásáig nem eredeti LEGO élményt nyújtana. Ugyanis a LEGO® Juniors előre összeállított és egyéb elemei is teljes mértékben kompatibilisek a többi LEGO® készlettel.

Vagány készletek a kicsik számára is
A 4 és 7 év közötti gyermekeknek nagyon tetszenek az idősebb társaik által megépített LEGO®szettek - de néha ezek túlságosan összetettnek bizonyulnak számukra.
Viszont a LEGO® Juniors készletek között minden fantasztikus dolog megtalálható a szuperhősöktől a rendőrökön át a hercegnőkig - mindez a korosztályhoz illő komplexitásban.

A játék azonnal kezdetét veheti
A 4-7 éves gyermekek általában türelmetlenül várják a játék kezdetét. A LEGO® Juniors nagyméretű, előre összeállított elemei segítségével azonnal belevethetik magukat a játékba. Ha már a rendőrség épülete áll, a rendőrautó megépítése nem teheti próbára a gyermek türelmét - sőt inkább még érdekesebbé teszi a játékot.

LEGO® Juniors - a könnyű kezdés záloga
A LEGO® Juniors készletek dobozaiban számozott zacskók találhatóak, amelyek csak a modell egy adott részegységéhez tartozó elemeket tartalmaznak. Ez megkönnyíti a gyermek számára a szükséges építőelemek megtalálását, és új játékélményt is nyújt.

Játékos útmutató
A LEGO® Juniors célja, hogy a megfelelő szintű kihívást és kreativitást nyújtsa a 4-7 évesek számára. A könnyen emészthető, színes útmutatók nem csak az egyes modellek megépítésében segítik a kicsiket, hanem ötleteket adnak a velük való játékra is.