Mesefigurák

Plüss mesefigurák - Mesehősök

Amikor egy kisgyerek megkedvel egy mesét, milliószor képes megnézni. Megszereti a mese főszereplőjét, és minden vágya, hogy barátok lehessenek. Ajándékozzuk meg hát egy plüss mesefigurával, abból a Disney, Pixar, My little pony, vagy más meséből, amit ő választott magának.

Ebben a kategóriában találhatod meg Mása és a Medve plüsseit, Minyonokat, Kung Fu Pandát, az Így neveld a sárkányod szereplőit, Bogyót és Babócát, Fruit Ninjákat, a Gru szereplőit, Kockásfülű nyulat, Spongyabobot, a Mancs őrjárat szereplőit és a többieket.

Nézet:
Sorrend:

A mesehősök között plüss anime mesefigurák széles választékát is elérheted. Olyan híres animék, mint All Might a My Hero Academy-ből, Naruto is megtalálhatóak itt. Nagy örömet nyújthatunk a meseszereplők szerelmeseinek. Ezek a pezsgő színekkel és édes megjelenéssel rendelkező játékok nagy örömet okoznak a gyerekeknek, és az idősebb gyűjtőknek egyaránt. 

Különleges játékvariációk lehetőségét kínálják a meseszereplők arra is például, hogy a populáris és aranyos kockásfülű nyúl egy-egy epizódját eljátszák vele, vagy a saját szájuk íze szerint megváltoztassák azt.  Hoc-Hoc, Mazsola és Tádé mind egy-egy nagy név népszerű mesékbő, melyek a Pindurpalota polcain elérhetőek.

Ezek a szereplők lenyűgözően kidolgozott részletekkel vannak ellátva, és még a legkisebb aprólékos részleteket is figyelembe veszik a gyártók a kidolgozásnál, és a tervezésnél. A figurák kidolgozásai és színei elbűvölőek. Ezeket a mesefigurákat édes, megnyugtató és színes anyaggal készülnek, amelyek biztonságosak a gyerekek számára, és minőségi szabványoknak megfelelnek. Ezek a plüss játékok a gyermek szobájában egyedi hangulatot teremthetnek, és szeretetüket is kifejezhetik vele, miközben játszanak velük.