Poker set 300 db-os Fém játéktároló dobozban

Nincs raktáron
Kártya játékok - Poker set 300 db-os Fém játéktároló dobozban
Kártya játékok - Poker set 300 db-os Fém játéktároló dobozban
Kártya játékok - Poker set 300 db-os Fém játéktároló dobozban
Kártya játékok - Poker set 300 db-os Fém játéktároló dobozban
8 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft

Poker set 300 db-os Fém játéktároló dobozban

 

A póker a legnépszerűbb kártyajáték a világon. Ha te is ki szeretnéd próbálni, vásárold meg a 300 db-os poker set, fém játéktároló dobozban készletet. A szettben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a családi, vagy baráti kártyacsatában. 

A poker játék célja: minél magasabb rangú lapkombinációk gyűjtése a kézben, illetve a licitálás során az ellenfelek elrettentése. Az nyeri meg a partit, aki a licitálás befejezése után az aktív játékosok közül a legértékesebb kombinációt mutatja be. Lapjainak bemutatása nélkül nyerhet az a játékos, aki ellenfél nélkül, egyedül marad a licitálásban.

A lapok rangsora:
Ász, király, dáma, bubi, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2.

Jó szórakozást!

 

Poker set 300 db-os Fém játéktároló dobozban tartalma:

 • 1 db játék póker terítő (60 x 90 cm)
 • 2 pakli franciakártya
 • 300 db játék zseton
 • 1 db játék DEALER - osztó zston (fehér)
 • 1 db játék SMALL BLIND - kisvak zseton (lila)
 • 1 db játék BIG BLIND - nagyvak zseton (sárga).

 

Poker set 300 db-os Fém játéktároló dobozban jellemzői:

 • 300 db-os szett
 • tároló doboz anyaga: fém
 • játék póket terítő anyaga: textilfilc
 • játék zsetonok anyaga: műanyag
 • fém tároló doboz mérete: 33 x 5 x 19,5 cm
 • 10 éves kortól ajánljuk.

 

 

Részletek

A legismertebb pókerjátékok

Texas Hold’em Póker

A Texas Holdem póker napjainkban a pókerjátékok legnépszerűbb, és egyben az egyik legegyszerűbb változata is. A játék célja nagyon egyszerű, az asztalnál ülő játékosoknak a szabályok szerinti lehető legerősebb lapkombinációt kell létrehoznia, és ezzel megszerezni a játékostársai által, a közös kasszába berakott tétjeiket. Minden játékos két saját zárt lapot kap melyeket csak ő láthat, majd az asztalra öt darab közös kártya kerül leosztásra amiket mindegyik játékos lát és felhasználhat, így a rendelkezésére álló hét lapból kell kialakítania a legerősebb öt lapos kombinációt. A kasszába a licitkörökön keresztül jutnak el a tétek, amit a legerősebb kezet felmutató játékos nyer meg. Az asztalnál minim két és maximum tíz játékos foglalhat helyet.

A licitálási szabályok alapján a Texas Hold’em –nek három típusát különböztetjük meg:

-Fix Limit Hold’em

-Pot Limit Hold’em

-No Limit Hold’em.

Omaha Póker

Az Omaha póker talán a világon a második legnépszerűbb a pókerjátékok fajtái közül.

Alapvetően a játék a Texas Hold’em-re épül. Az asztalnál minim két és maximum tíz játékos foglalhat helyet, a játék során itt viszont minden játékos négy zárt lapot kap. Az asztalra szintén öt közös kártyalap érkezik, melyet bármelyik játékos felhasználhat, így mindenkinek kilenc lap áll a rendelkezésére. A legerősebb öt lapos kéz kialakításához mindenképpen fel kell használni kettőt a saját, négy zárt lap közül, és hármat a közös lapokból. A póker lapok , illetve a kezek erősségi sorrendje megegyezik a Hold’em típusú játékokban használt, egységes sorrenddel.

Míg az Omaha játékban a Texas Hold’em –el megegyező legerősebb öt lapos kombináció nyeri a kasszát, egy másik fajtájában ez feleződik a leg magasabb és a leg alacsonyabb erősségű kezet felmutató játékos között.

Az Omaha játék ezen változatát nevezzük Omaha Hi/Lo vagy Omaha 8 or better –nek. Az alacsony kéz kialakításához egy olyan öt lapos kombinációt létrehozni, melynek mind az öt lapja nem magasabb értékű a 8-nál. A kezek erősségének meghatározásához itt az Ász lehet a legkisebb és a legnagyobb értékű is, és egy azon játékosnak lehetősége van a leg erősebb és a leg alacsonyabb kezet kialakítani, ezáltal a kassza egészét megnyerni.

A licitálási szabályok alapján az Omaha és Omaha Hi/Lo játékoknak három típusát különböztetjük meg:

-Fix Limit Omaha vagy Omaha Hi/Lo

-Pot Limit Omaha vagy Omaha Hi/Lo

-No Limit Omaha vagy Omaha Hi/Lo.

7 Card Stud Póker

A pókerjátékok közül a 7 Card Stud póker volt a legnépszerűbb válfaj a Texas Hold’em térhódítása előtt, a Stud típusú póker játékok közül ma is a legismertebb. A játékot minimum kettő, de legfeljebb nyolc játékos játszhatja. Minden játékos hét saját lapot kap, ebből hármat zártan és négyet pedig felfelé fordítva osztanak ki, ezeket mindenki láthatja. A cél ugyan az mint az előző játékokban, kialakítani a legerősebb öt lapos kombinációt, melyhez a kezedben lévő hét lapot használhatod fel. Ebben a játékban nincsen vak licit, helyette az osztás megkezdése előtt minden játékosnak egy megegyező nagyságú tétet kell a kasszába betennie. Ez a tét az „ante”, mely összege általában a kistét összegének az ¼ -e.

Az osztás fejenként három lap kiosztásával kezdődik, ebből kettő zárt. A licitálást az fogja kezdeni, akinek legkisebb értékű a nyílt lapja, azonosság esetén a színek döntenek (treff, káró, kőr, pikk az erősorrend). Ennek a játékosnak lehetősége van a bring- in-t ,a kistét felével megegyező összeget, vagy a kis tétet a kasszába tenni, majd az utána következő játékosok ezt tarthatják, vagy emelhetnek a téten. Egy licitkörben maximum háromszor lehet emelni. Mivel alapvetően a 7 Card Stud egy Fix Limit-es játék, a licitek a nagysága a következőképpen alakul:

Összesen öt licitkör van, melyeket utcáknak is nevezünk. Minden tétnek és emelésnek meg kell egyeznie a kis, vagy pedig a nagy téttel, attól függően, hogy melyik körben járunk. Az első két körben (harmadik és negyedik utca) minden tét és emelés a kis tét összegével egyező lehet, a harmadik, negyedik és ötödik körben (ötödik, hatodik és hetedik utca) pedig minden tét és emelés összegének a nagy tét összegével kell megegyeznie.

5 Card Draw Póker

A pókerláz világméretű elterjedése előtt hazánkban a pókernek a 5 Card Draw válfaja volt a legismertebb. Ahogyan a neve is tükrözi, ez az 5 lapos cserés póker játék, ami annak idején az internet térhódítása előtt az otthoni kártyajátékok sorait erősítette.

A játékban minimum kettő, maximum hat játékos vehet részt. Az osztás előtt a kis- és nagyvak beteszik a tétjeiket, majd ezután mindegyik játékos öt saját zárt lapot kap. Ezután kezdődik az első licitkör, majd utána az első húzás, azaz a csere. A játékban maradt játékosok meghatározzák, hogy hány és melyik lapjaikat szeretnék kicserélni, amit az osztó sorban el is végez. Ezután jön a második licitkör, majd a lapok mutatása, természetesen az erősebb lapkombinációt felmutató kéz nyer.


Mire számíthatsz, ha a Pindurpalota webshopban vásárolsz?

 • Raktárkészletről szolgálunk ki, emiatt aznap összekészítjük a csomagodat!
 • Gyors, akár másnapi kiszállítás GLS-sel Szállítási díjak
 • Házhozszállítás - 30.000.- felett ingyenesen. (A kosárérték növekedésével sávosan csökkenő díjak)
 • 10.000.- feletti vásárlásnál ajándékot is választhatsz (Nem jár automatikusan)!
 • 14 napos elállás
 • Teljeskörű garanciális ügyintézés sorban állás nélkül!
 • Több féle szállítási és fizetési mód: csomagpontok, házhozszállítás, csomagautomata
 • Expressz előresorolást vagy időzített kiszállítást is kérhetsz
 • Biztonságos csomagolás, hogy a termék éppségben megérkezzen. Ha kérdésed van, vagy problémád, barátságos ügyfélszolgálatunk azonnal segíteni fogunk. Több ezer, egyedi termék raktárról! 
Adatok
EAN kód
5999063920446
Ajánlott életkor
10 – 100 éveseknek
Ajánlott nem
Unisex
Fejlesztési területek, ismeretek

Ikonok jelentése

Családi és szociális kötelékekFinommotorikaKoncentráció
Cikkszám
920446
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Lőrincz Krisztina
Lőrincz Krisztina
2020.11.11
 - 15:48
Ajándékba lesz, biztos hogy örülni fog neki az ajándékozott. Nagyon érdekli őt a póker.