Népszerű lányos játékok

Népszerű lányos játékok rendelése

Webshopunk legnépszerűbb lányos játékokat összeszedtük egy szűkített listába, hogy meggyorsítsuk a keresést azoknak, akiknek nincs idejük sokáig böngészni, de valami tuti lányos ajándék ötletre, vagy tippre van szükségük. A  termék megrendelése után a szállítás is gyors lesz. 

Lányos játékok a Pindurpalota webshopjában

Ha nem tudod, hogy mik is a legnépszerűbb lányos játékok, segítünk:

 • Főzős játékok
 • Takarítós játékok
 • Babázós játékok
 • Lányos mesefigurák
 • Boltos játkok
 • Fodrászos játékok
 • Fordászos, és sminkelős játékok
 • Jégvarázsos játkok
 • Öltöztetős játkok
 • Kreatív játékok lányoknak
 • Unikornisos cuccok
 • Lovas játokok

Ajándékötletek kislányoknak: összegyűjtöttük a legnépszerűbb lányos ajándékötleteket, hogy könnyebb legyen a választás!

 Születésnapi-, névnapi- vagy épp karácsonyi ajándékötletet keresel kislányodnak, kislány ismerősödnek? A játékboltok polcain akár több ezer termék is várhat rád, így sokszor nem feltétlen könnyű a választás. Természetesen az ajándékozott érdeklődési körét, kedvenceit Neked kell tudnod – de abban segíthetünk, hogy melyek mostanában a legnépszerűbb ajándékötletek kislányoknak!

 

 

Ajándékötletek kislányoknak népszerű kategóriák szerint

Akárcsak bármely más területen, a játékok között is sokszor uralkodik a divat, az aktualitások – amely játékokért minden kislány megőrül éppen. Az aktuális mese-őrület, vagy épp az éppen futó TV-reklámok jó támpontot adhatnak Neked is, ha ajándékötletet keresel!

 

És persze mindig van, ami állandó… Számos olyan játékkategóriánk van, amelyben ugyan hétről hétre új termékek jelenhetnek meg, a téma mégis állandó: a legjobb kislányoknak összeállított ajándékötleteink között ezek is helyet kapnak. Hiszen melyik kislánynak nem volt soha lovacskás korszaka? Vagy kinél maradna ki a babázós korszak?

 

Fedezd fel témák alapján kialakított ajándékötlet-börzénket, ahol lányos témákat dolgozunk fel! Igyekszünk mindig aktualizálni, újdonságokkal feltölteni ezeket a kategóriákat, hogy biztosan sikert arathass a kiválasztott ajándékkal :)

 

Szerepjátékok kiegészítői: tökéletes ajándékötlet óvodás korú kislányoknak!

A különböző szerepjátékok nem csak szuper szórakozást biztosítanak, de rajtuk keresztül tanulnak is a gyerekek. Minden kislánynál megfigyelhető az a korszak – de egyébként a fiúknál is – amikor a szülőket, közeli hozzátartozókat, a felnőtteket utánozzák.

 

Hogy éppen melyik utánozós játék válik a legjobb ajándékötletté, az gyakran attól függ, hogy a kislány mely környezetben tölti a legtöbb idejét. Klasszikus példa, hogy ha anyukával van otthon, akkor a játékkonyhák, különböző háztartással kapcsolatos szerepjátékok lesznek nagy kedvencek. Ha a családban a divat fontos szerepet játszik, akkor kiváló ajándékötlet lehet a kislánynak egy fodrász-szett, vagy éppen gyerekeknek készült sminkkészlet, lehúzható körömlakk.

 

Az utánozós játékok között speciális helyet foglalnak el az orvosos játékok, amelyekkel a játék bőven túlmutat a szórakozáson. Ha a gyermek az orvosi látogatást rossz élményként éli meg, célszerű lehet egy-egy orvosos játékkal megajándékozni, hiszen játék közben feldolgozhatja a benne felgyülemlett fesztültséget – sőt, ha a család is beszáll a játékba, akár kérdéseit is megismerhetjük, megválaszolhatjuk!

 

 

Divat-kiegészítők, gyerekeknek készült sminkek… tökéletes ajándékötlet az igazi csajos kislányoknak!

Tulajdonképpen a különböző szépségápolási rutinok eljátszása is a szerepjátékok körébe tartozhat, hiszen a legtöbb kislány ezekkel a játékokkal anyu, vagy éppen a nagytesó szokásait próbálja utánozni.

 

Ha a megajándékozni kívánt kislány szereti a csajos dolgokat, előszeretettel játszik a babákkal, öltöztetős játékokkal és hasonlókkal, szinte biztos, hogy odáig lesz a divattal kapcsolatos ajándékötletedtől!

 

De hát sminket, körömlakkot, stb venni ajándékba egy kislánynak… Jó ötlet ez? Természetes, hogy nem szeretnénk ha óvodás korú kislányunk kifenve-kikenve menne oviba, de itt nem is erről van szó. A titok éppen az utánozós játékok, a szerepjátékok szeretetében rejlik: ha a kislány azt látja, hogy a nagyok ezt csinálják, ő is akarni fogja! És ezzel semmi baj nincs – sőt, még akkor sincs ok az aggodalomra, ha kisfiad szeretné kilakkozni a körmeit. Ettől még lehet igazi macsó felnőtt korában :)

 

Ezek a kislányoknak készült divat-kiegészítők, szépségápolási szerek semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak, és jóval könnyebben eltávolíthatóak, mint például a felnőtt sminkek, körömlakkok – így nem kell tartanod tőle, hogy a kislány másnap Joker-ként érkezik az oviba :)

 

Lovas játékok, és a tuti tipp: unikornisos ajándékötletek kislányoknak

Tegye fel a kezét, aki ismeri olyan kislányt akinek sosem volt lovacskás korszaka… Na ugye? Szinte minden kislány odáig van ezekért a csodálatos állatokért! Éppen ezért szinte minden játékgyártónak egész garmadája van lovakból, amik tökéletes ajándékötletként szolgálnak kislányoknak.

 

Na és az unikornisok… Varázslatos lények, amelyek világában minden lehetséges! Biztosak vagyunk benne, hogy minden kislánynak tökéletes ajándékötletként szolgál bármilyen lovacskás, vagy unikornisos ajándék!

 

Ajándékötletek babarajongó kislányoknak

A kislány imád babázni, gondoskodni valakiről? Nem csoda, a legtöbb kislány számára egy igen hosszú korszak kezdődik meg akkor, amikor első játékbabáját kezébe fogja. A korai években puha anyagból készült, alvó barátnak is alkalmas játékbabákkal, rongyababákkal érdemes kezdeni – majd a későbbiekben jöhetnek a komolyabb játékbabák: akár egy gyönyörű hajasbaba, akár egy élethű játékbaba is kiváló ajándékötlet lehet kislányoknak.

 

Ha pedig pontosan tudod, hogy rengeteg játékbabája van a kislánynak, mindig jó ötlet valamilyen szuper kiegészítő! Gyönyörű játék babakocsijaink, és más játékbaba kiegészítőink között biztosan találsz tökéletes ajándékötletet. 

 

Lányos mesefigurák: az aktuális trendeknek megfelelő ajándékötletek kislányoknak

Plüssállatok, élethű állatfigurák, kedves műanyag mesefigurák… ezek a mindennapi játék kellékei, így tökéletes ajándékötletként szolgálnak kislányoknak. Ezek között minden korosztály számára megtalálhatod a legjobb ajándékot, hiszen a mesefigurák már egészen fiatal kortól nagy kedvencek!

 

Az aktuális trendek itt sokat nyomnak a latban – hiszen ha épp mindenki Jégvarázs lázban ég, egy Olaffal, vagy egy Elzával arathatod a legnagyobb sikert, de természetesen számos „örök kedvenc” is található ebben a kategóriában! Ha eltalálod az aktuális kedvencet, akkor biztosan megtaláltad a legjobb ajándékötletet a kislánynak :)