Lovas játékok

Nézet:
Sorrend:

Lovas játékok vásárlása

Schleich lovak, Barbie ló, Lovas Steffi Love, Én kicsi pónim figurák, párnkák, színezők, és sok minden más is vár rád a Pindurpalota webáruházában lovas játékok témában! A pónizás, a lányos játékok közül egy olyan mérföldkő, melyen szinte minden lány átesik!

Pónis játékok

Mindannyian álmodoztunk róla, hogy lesz egy póni lovunk, akit majd mi gondozhatunk. Hosszú sörényét fésülgethetjük, masnit tehetünk bele. Ha jó napunk volt, és szépen dolgozott, répát, és almát viszünk neki. Az Én kicsi pónim mese hosszú-hosszú évek óta tanít bennünket a lovak szeretetére, mesél nekünk különleges életükről, de számtalan más mesében is feltűnnek a póni lovak, ezek a csodás teremtmények. Természetesen nem lehet minden kislánynak élő lova, a legtöbbünknek be kell érnie egy élethű póni lóval, vagy egy interakítv póni lóval, mint Flora. 

Válaszd ki a számotokra legszimpatikusabb lovat kínálatunkból! Barbie ló, Lovas Steffi Love, Én kicsi pónim figurák, párnkák, színezők, és sok minden más is vár rád a Pindurpalota webáruházában!