Walachia fa játékok

Walachia fajátékok

A Walachia fajátékaival egy új világba léphetsz be! Építs faházakat ügyességednek, korodnak megfelelően! Tökéletesen pontos kivitelezés, minőségi famegmunkálás, pontos illeszkedés. Megunhatatlan kézügyesség, problémamegoldó készség, vizuális intelligencia fejlesztő játékok. Nézz körbe a kategóriában!

Walachia fa játékok

A Walachia egyedülálló és hagyományokra épülő játékkollekciót kínál. 1991 óta készít kiváló minőségű, hagyományos és oktató jellegű fajátékokat, amihez Csehországi erdőkből származó bükk- és fenyőfát használnak. Az ikonikus fa játékok kiváló minőségükről, kreatív felhasználási lehetőségükről, valamint a generációkon átívelő sikerükről ismertek.

Walachia fa építőjáték készlet ötlete egy fafeldolgozó telep munkásainak a fejéből pattant ki, akik aprólékosan kidolgozták a játék részleteit. Az eredmény egy első osztályú fa játékokból álló gyűjtemény lett, amelyek a mai napig népszerűek.

A Walachia fa játékok különlegességét a részletes kidolgozás, a magas minőség és a tartósság adja. A játékok természetes és fenntartható forrásokból származó fából készülnek. A készletben található minden darab pontosan van méretezve, ami lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy az épületek összeállítása tökéletes legyen. A sikerélmény további játékra ösztönzi őket és olyan örömforrást nyújtanak, mint az igazi építészet.

A Walachia fa játékok különböző témák szerint kategorizálhatók. A választékban megtalálhatóak városok és falvak, számos fa épülettel és elemmel, amelyek segítik a kreatív gondolkodást és az alkotói készségek fejlesztését.

Ezen kívül van egy kreatív sorozat, amiben különféle tárgyakat, például bútorokat, kerti kiegészítőket vagy irodafelszerelési tárgyakat lehet készíteni. A Walachia CREATIVE KIT alkatrészei fenyőfából készülnek, és rétegelt lemez részekkel vannak kiegészítve.

A Walachia fa játékok több előnyt is kínálnak a gyerekeknek. Először is fejlesztik a gyermekek képzelőerejét és motorikus készségeit, türelemre és logikus gondolkodásra tanítja őket. Másodsorban lehetőségük van arra, hogy a saját elképzeléseik szerint tervezzék és építsék meg az épületeket, hasznos tapasztalatot szereve a fizikai szerkezetekről és az alkotás folyamatáról. 

A Walachia készletek nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is szórakoztató elfoglaltságot kínálnak. Megmutatják, hogy a klasszikus játékok még a mai technológiával teli világban sem unalmasak.