Vario - Variációk 1 dobozból

Vario - makett építő játék variációk egy dobozból

A Vario készletekben henger alakúra megmunkált fa építőelemek találhatóak, melyeket különféleképpen VARIÁLVA egyedi házakat rakhatunk össze, majd ha meguntuk a játékot, szétszedhetjük és visszatehetjük a dobozába és legközelebb ugyanazokból az elemekből egy másik épületet alkothatunk.

Nézet:
Sorrend:

5 éves kortól több órányi mókát és gondos munkát kínál a VARIO készlet minden darabja. A készletek különböznek az alkatrészek mennyiségében, a tető kialakításában és a csomagolásban, de mindegyik kompatibilis egymással. Több tucat különböző épületet lehet építeni segítségükkel, amiket később szét lehet szedni és más formában újra összerakni. 

A szétszedő VARIO építőkészlet összeszerelt és bontott épületmodelleket tartalmaz. 15 mm átmérőjű bükk rönkökből, 28-250 mm hosszban, valamint az épületek falaiba behelyezhatő masszív profilokból készült ablakokból és ajtókból áll. A különböző készletek mindegyike kompatibilis egymással, és lehetővé teszik a szerkezetek tucatnyi változatának elkészítését. 

A praktikus tárolás és a tartósság érdekében a VARIO készletek tömör kartondobozokban, a VARIO SUITCASE kivitelű készletek praktikus tokban, a VARIO BOX készletek pedig egy masszív bükkfából és rétegelt lemezből készült, kerekekkel ellátott dobozban van elrejtve.