Pindurpalota Blog

12 Karácsonyi ajándék ötlet 11 éves lánynak

Pindur Anett
2023.10.06 13:34
12 Karácsonyi ajándék ötlet 11 éves lánynak

12 Karácsonyi ajándék ötlet 11 éves lánynak

Ahogy elérkezik a Karácsony, izgatottsággal várjuk az ünnepet, és nem utolsó sorban a karácsonyi ajándékokat is. Azonban, nem mindig egyszerű megtalálni a tökéletes ajándékot az adott személy számára. Különösen igaz ez a 11 éves lányokra, akik még játszanak ugyan, de már érdeklik a nagylányos dolgok is. Ebben a blogcikkben számos ajándékötletet szeretnék megosztani, hogy segítsek megtalálni az ideális karácsonyi ajándékot egy 11 éves lánynak. A cikk alján találsz fényképes termékajánlót is, amiből további ötleteket tudsz meríteni.

Könyvek 11 éves lányoknak

Az olvasás, a könyvek már kisgyermek kortól fontosak. Amikor egy gyermek szeret olvasni, szüksége van újabb és izgalmasabb könyvekre. Gondold át, milyen témájú könyveket kedvel az adott 11 éves lány, és törekedj arra, hogy olyan könyveket válassz, amelyeket még nem olvasott. Választhatsz olyan könyvet, ami izgalmas történetet mesél el, például a Survival 1. - Az Amazonas sűrűjében, amelyben lebilincselő kalandok várnak, valamint hasznos ismeretek állatokról, növényekről, indiánokról, túlélési praktikákról; de választhatsz valami ismeretterjesztő könyvet is a 11 éves lánynak, amivel tudását tudja gyarapítani egy adott érdekes témáról. Ilyen könyv például a Mi Micsoda - Az emberi test, amelyből megtudhatjuk, hogy milyen csodálatos művet alkotott a természet.

Társasjátékok 11 éveseknek

Az ilyen korosztálynak a társasjátékok nagyon fontosak. Nem csak azért, mert szórakoztatóak, hanem mert segítenek fejleszteni a szociális készségeket és az együttműködést is. Válassz olyan társasjátékot, amelyeket együtt játszhat a család, így szorosabbra tudjátok fonni a családi köteléket, de választhatsz olyan játékot is, amit akár a barátaival is tud játszani, hiszen a 11 éveseknek már fontos a barátokkal töltött idő is. A Black Friday társasjáték egy igazi csajos, vásárlós játék, amit garantáltan szívesen fognak együtt játszani a lányok. Nincs más feladatod, mint vadászd le az összes jó ajánlatot, mielőtt a többi vásárló beelőzne! Barangolj az üzlet folyosóin, és vásárold meg a hőn áhított árukat a többiek előtt! De ne feledd, hogy csak azokat a termékeket viheted a pénztárhoz, amelyek elférnek a bevásárlókocsiban. A feladatod, hogy a lehető leggyorsabban végezz mind a hét bevásárlólistáddal.

Logikai játékok 11 éveseknek

Az ilyen típusú játékokat a 11 éves korosztálynak is kifejezetten ajánljuk. Ezek a játékok segítenek fejleszteni a logikai gondolkodást, a problémamegoldó képességet és a stratégiai készségeket is. Logikai játékok közül választhatsz olyat, amit egyedül is tudnak játszani, de találsz olyan logikus gondolkodást fejlesztő játékot is, amit egyszerre többen is tudnak játszani. Az IQ ügyességi kapcsolatkereső kirakós játékban próbára tehetik a gyerekek a logikus gondolkodásukat.

Kreatív tevékenységek 11 éves lányoknak

Az 11 éves korosztály, és különösen a lányok nagyon nyitottak a kreatív tevékenységek iránt. Vegyél neki olyan készletet, amely lehetővé teszi, hogy saját ékszereket készítsen, festhessen vagy akár valami extrább kreatív tevékenységet is kipróbálhat, például a gyémántfestést, vagy a pixelezést. Ez a fajta tevékenység fejleszti a lányok kreativitását, és lehetőséget ad nekik, hogy kifejezzék magukat a saját alkotásaikban. Alkotás közben kikapcsolódhatnak a mindennapi mókuskerékből, elmélyülhetnek saját gondolataikban, ezáltal a kreatív tevékenység a szeméyliség fejlődésére is pozitív hatással van. A Fel! Lufival repülő ház - Számfestés lényege, hogy a vászonra nyomtatott rajz vázlatot kifessük a rajta lévő számok segítségével. A számok jelzik, hogy melyik színű festéket használjuk az adott területen belül. A készletben megtaláltok minden fontos eszközt, hogy egy egyszerű rajzból gyönyörű, színes festmény díszeleghessen a szoba falán. A Készítsd el a saját selfie naplódat nagyszerű lehetőséget kínál a lányok számára, hogy megörökítsék napjaikat és gondolataikat egy helyen. Legyen szó egy különleges eseményről vagy csak egy egyszerű, átlagos napról, itt minden helyet kap. Ezáltal egy személyes összefoglalót és emléktárat hozhatnak létre az életük fontos pillanataiból. A Gyémántfestő 20x20 Virág elkészítése nagyon egyszerű. Le kell húzni a fóliát a képről, majd a tálkába szórni a gyémántszemeket. A tollat nyomjátok bele a ragasztóba, majd ennek segítségével szedjétek fel a gyémántszemeket. A számoknak és betűknek megfelelően helyezzétek el a gyémántszemeket a virágos képen.

Plüssfigurák 11 éveseknek

Noha sokan gondolják úgy, hogy a plüssök csak a kisebb gyerekeknek valóak, az ilyen fajta játékok még mindig fontosak lehetnek a 11 éves korú lányok számára is. Ezek az édes plüssök segíthetnek nekik megtartani a gyermeki örömöt és a játékosságot, miközben eljutnak a felnőtté válás útjának következő állomásaira. Mindemelett aranyos szoba dekorációként is szolgálhatnak az aranyos plüss állatok. A Cool Birds - Extra puha óriás plüss bagoly 50 cm - Orange Toys egy lenyűgöző és különleges plüss, amely a gyermekek és a gyermeklelkű felnőttek számára egyaránt vonzó lehet. Ez a rendkívül puhára tervezett bagoly egyedi szórakozást és kellemes pihenést kínál mindenki számára.

Puzzle-k 11 éves lányoknak

A puzzle kirakása nemcsak szórakoztató, hanem segít fejleszteni a gyermek logikai és problémamegoldó képességét, valamint a türelmét és kitartását is. Kirakózni lehet a családdal, barátokkal, de egyedül is remek elfoglaltság. Válassz egy olyan puzzle-t, amely érdekli a megajándékozott lányt, például egy állatos vagy tájképes verziót. Az unikornist kedvelő 11 éves lányoknak például remek választás lehet a Puzzle 500 HQC SUNSET UNICORNS - ClementoniFantasztikus és gyönyörű kép szivárvánnyal, kastéllyal és unikornisokkal. Ez a csodálatos kép 500 db kirakó elemből állítható össze.

Sportos ajándékok 11 éves lányoknak

A sok tanulás és iskolapadban való ülés mellett fontos, hogy a gyerekek mozogjanak is. Nem csak az egészségük és a testalkatuk miatt fontos, hanem a sportolás endorfint szabadít fel, mely jó hatással van a hangulatra. Érdemes olyan sporteszközt ajándékozni a 11 éves lánynak, ami érdekli és tudjuk, hogy szívesen fog az adott sportággal foglalatoskodni. A Hullahopp karika összerakhatós 85 cm rendszeres használatával megdolgoztathatják a lányok a törzs izomzatát, a derekukat, hasukat, csípőjüket, sőt, még a lábizmukat is! Mozgás közben fejleszti a koncentrációt, az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt.

Csajos dolgok 11 éves lányoknak

Ebben a korban már előkerülnek a lányos dolgok a mindennapok során, így karácsonyi ajándéknak is lehet valami olyat választani a 11 éves lányunknak, ami csajos és illik a személyiségéhez. A Neszeszer - Shuggs, a Shiba Inu Kutya remek választás a csajos dolgok tárolására. Belefér a körömlakk, a rúzs és minden egyéb, amit egy lányos pizsamapartyra magával vinne a 11 éves lány. A Rozsdamentes Acél Thermo Kulacs 500ml - Feline Fine minden macska kedvelőnek kedvence lehet. A thermo kulacs meleg és hideg italokhoz is egyaránt használható. A meleg folyadékok hőmérsékletét 12 órán át, a hideg folyadékok hőmérsékletét 24 órán át képes megőrizni.  

Reméljük, hogy ezek az ajándékötletek segítettek neked megtalálni az ideális karácsonyi ajándékot egy 11 éves lánynak, vagy legalábbis elindított benned egy gondolatmenetet, amelynek a végén megtalálod a számára tökéletes ajándékot.