Pindurpalota Blog

12 Karácsonyi ajándék ötlet 11 éves fiúnak

Pindur Zsuzsi
2023.10.06 13:43
12 Karácsonyi ajándék ötlet 11 éves fiúnak

12 Karácsonyi ajándék ötlet 11 éves fiúnak

Az ünnepek közeledtével mindannyian izgatottan keresgéljük az ideális karácsonyi ajándékot szeretteink számára. Néha azonban nehéz beazonosítanunk pontosan, mire is vágyik az adott személy. Ha 11 éves fiúnak keresel meglepetést, akkor jó helyen jársz! Összegyűjtöttünk neked 12 fantasztikus karácsonyi ajándékötletet, amelyek garantáltan elnyerik majd a kisfiú tetszését.

 

Puzzle-k 11 éves fiúknak

Az ilyen típusú Karácsonyi ajándékok nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik egy 11 éves fiú a logikus gondolkodást és a problémamegoldó készségeket is. Válassz egy olyan puzzle-t, amely egy kedvenc film vagy televíziós sorozat témájára épül, vagy olyat, amely megfelelő korosztálynak szól. A Clementoni 250 db-os Trónok harca című képén a népszerű amerikai televíziós fantasy sorozat egyik jól ismert szereplője, Daenerys Targaryen látható, ennek biztos minden tini fiú örülne. 

Könyvek 11 évesek fiúknak

Az olvasás remek módja az intellektuális fejlődésnek és az igényességnek, bátran adjunk ajándékba Karácsonykor is könyveket. Válassz olyan könyvet, amely a 9 éves fiú számára izgalmas kalandokat vagy fantasztikus világokat mutat be. Az ilyen típusú könyvek még azokat a gyerekeket is elvarázsolják, akik általában nem szeretnek olvasni. Petőfi Sándor - János vitéz elbeszélő költeménye olyan, mintha népmese lenne, csak éppen versben előadva. Petőfi János vitéz és Iluska sorsán keresztül igazságot is szolgáltat, de művében a magyar nép vágyát is megfogalmazta.

Társasjátékok és kártyák 11 éves fiúknak

A közös játék remek módja az idő eltöltésének a családdal és barátokkal. Karácsonyra is válassz olyan társasjátékot egy 11 éves fiúnak, amely interaktív és szórakoztató számára. Különös figyelmet fordíts az olyan játékokra, amelyekben a gondolkodásra és a stratégiára helyezkedik a hangsúly. Például a Piatnik Glüx társasjáték-ában a játékosok egymás után, helyezik le fénykorongjaikat a játéktábla útvonalaira és szobáira. A céljuk az, hogy fénykorongjaik taktikus lehelyezésével bevilágítsák maguk előtt az utat azért, hogy átléphessenek egyik szobából a következőbe. A Glüx játék végén minden szoba értékelésre kerül és azok a játékosok, akik a legtöbb fényt jelképező korongot tették egy szobába pontokat kapnak. Aki legokosabban használja ki a lehetőségeket, megnyerheti a fények játékát!

A bűvészek, így a varázslás is mindig nagy kedvenc a 11 éves gyerekek között. Ez a Varázsdoboz társasjáték 100 bűvésztrükk elsajátítására alkalmas. Számtalan kelléket tartalmaz, amikkel bámulatos műsor játszható el, elkápráztatva ezzel a családot és barátokat. A gyermekek megtanulhatják használni a varázspálcát, lebegtetni a poharakat akár. 

A kártyajátékok szintén nagyszerű módja az idő eltöltésének a barátokkal vagy akár az egész családdal. Az olyan klasszikus játékok, mint a Uno, a memóriajátékok vagy a szókártyák használata izgalmas és szórakoztató élményt biztosítanak a 11 éves gyermekeknek. Például a Szótárkártya kártyajáték segít elsajátítani az angol nyelvtanulás kezdeti lépéseiben leginkább használt 72 alapszót, 12 különböző, a gyerekek mindennapjaiban előforduló témakörök segítségével. Ezek például a színek, gyümölcsök, ételek, családtagok, iskolaszerek, helyiségek. Egy adott témakörhöz tartozó képek azonos színű kerettel rendelkeznek.


Sportszerek 11 éves fiúknak

Ha a 11 éves fiú érdeklődik valamilyen sportág iránt, akkor a kellékek ajándékozása remek választás lehet. A sport eszközök lehetőséget biztosítanak a mozgásra és az egészséges életmód kifejlesztésére. Például, ha szereti a focit, akkor válassz egy minőségi labdát vagy egy új kapuskesztyűt. Ez a Focilabda műbőr 5-s méret minden gyereknek és felnőttnek egyaránt a hasznára válhat aki szereti a focit és a labdajátékokat. A focilabda fekete fehér alapon arany mintázattal rendelkezik. Kertben, focipályán bárhol a szabadban csapatokba verődve focizhattok a barátokkal vagy akár a felnőttekel.

Sulis cuccok 11 éves fiúknak

Az iskolában sok időt tölt el egy 11 éves fiú. Egy praktikus és izgalmas tolltartó olyan ajándék lehet, amely mindenképpen hasznos lesz számára. Válassz egy stílusos és rendszerezett vagy egy bedobálós tolltartót, amelyben kényelmesen el tudja helyezni az összes íróeszközét. A Minecraft játékra emlékeztető mintával készült ez a Tolltartó bedobálós - Playworld tolltartó. A cipzárral nyitható/zárható tolltartó belső részének mélyebb felében ömlesztve lehet elhelyezni a tollakat, ceruzákat, de felső részén van 10 db gumírozott kis pánt, ahova egyenként be lehet tenni a kedvenceket, hogy mindig kéznél legyenek. A zöld-fekete összeállítású, bedobálós tolltartó nagyszerű választás általános iskolás fiúk számára.

Ha a festészet és a rajzolás áll legközelebb a 11 éves fiú érdeklődéséhez, akkor egy minőségi olajpasztell szett nagyon lelkesítő ajándék lehet. Az ilyen típusú eszközök lehetővé teszik a számára, hogy kifejezze kreativitását és vizuális készségeit. Mindegy, hogy papír, vászon, vagy fa felületre szeretne rajzolni, a Colorino Artist olajpasztell kréta készletével mindegyikre csodaszép alkotásokat készíthet. A 12 db-os szett prémium minőségű, puha olajpasztell krétákat tartalmaz, melyek élénk, metál színűek, és rendkívűl jól fednek. Kiegészítheted a szettet egy rajzpapírral vagy egy művész útmutatóval, amely segít elmélyülni a művészeti világában.

Hasznos ajándék lehet egy 11 éves fiúnak az irattartó mappa is, hisz akár iskolában, akár otthon is tudja használni. Főleg ha annak a mappának a dijánzja a kedvenc sorozata főszereplői díszítik.  A My Hero Academia sorozat rendkívül népszerű a fiatalok körében, egy ilyen ajándék minden bizonnyal örömteli pillanatot szerez majd. Ennek az iskolai mappának külső és belső kialakítását is a My Hero Academia sorozat ihlette, Izuku és társai láthatók rajta akció közben. Biztosak vagyunk benne, hogy az 11 éves fiúnak is örömet okozna ez a gyűrűs mappa.

Barkácskészlet 11 éves fiúknak

Ha a kreatív oldalát szeretnénk előtérbe helyezni egy 11 éves fiúnak, akkor egy barkácskészlet tökéletes választás lehet. Az ilyen típusú ajándékok lehetővé teszik a gyereknek, hogy saját kezűleg alkotni tudjon. A Készíts asztali rendezőt, ceruzatartót! - Barkács kreatív játék készlet segítségével, hogy egyedi, menő íróasztali kiegészítőid legyenek! A Walachia makett játékok fa hasábokból állnak, melyek különböző hosszúságúra vannak vágva. Minden készletben van egy részletes, több nyelvű képes útmutató, tervrajz mely segít a gyerekeknek az összeállításban. PVA ragasztó, fa ragasztó, vagy papír ragasztó szükséges az összeállításhoz, amit a doboz nem tartalmaz. Ezzel a Walachia készlettel a gyerekek egy ceruzatartót, és egy kis papír jegyzettömb tartót készíthetnek.

Plüssök 11 éveseknek

Egy puha plüssállat mindig jó választás, legyen szó akár egy 11 éves fiúról is. Lehet egy cuki koala, egy bohókás majom, vagy éppen egy mese vagy film szereplője. Például egy My Hero Akademi plüss figura, hiszAnime rajongóknak kötelező egy ilyet beszerezniük. Toshinori Yagi, más néven All Might az első számú Pro hős, aki a Béke szimbóluma címet viseli. Az Egyesült Államok Gimnáziumban alapvető hőstanulmányokat tanít. Az ilyen ajándékokhoz akár még személyre szabott üzenetet is hozzáadhatsz, ami még különlegesebbé teszi a pillanatot.

Játékautók 11 éves fiúknak

Mi lehetne izgalmasabb ajándék egy 11 éves fiú számára, mint egy szuper játékautó? Választhatsz autópálya készletet, amelyben maga is megépítheti a versenypályát, vagy választhatsz egy olyan autót, amely kedvenc filmjéből vagy meséjéből van. Például ez a vagány Galaxis Őrzői autómodell - Star-Lord-figura és 1967 Shelby GT 500 - Marvel játékautóval minden fiú szívesen fog játszani. Az autó motorházteteje és csomagtartója is felnyitható, valamint az oldalsó ajtók is nyithatóak. A játékautóhoz tartozik egy Űr Lord figura is. A figurával és az autóval izgalmas történeteket találhatnak ki a gyerekek, ezzel szabadjára engedve fantáziájukat. A Marvel rajongóknak és gyűjtőknek is nagy örömet okozhat ez a klassz Galaxis Őrzői autó a kis figurával. A játék fémből készült, így igen strapabíró, hosszú ideig gazdagíthatja a gyerekek játékautó készletét. Ezzel a meglepetéssel garantáltan nem fog félresiklani a karácsonyra!


Ezek a karácsonyi ajándék ötletek remek lehetőséget kínálnak arra, hogy felejthetetlenül örömet szerezzünk egy 11 éves fiúnak. Minden ajándék kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy fejlessze a kreativitását, logikus gondolkodását és szórakoztató kikapcsolódást nyújtson számára. Ne felejtsük el, hogy a legfontosabb az ajándékozás öröme és a szeretet, amit a meglepetések hoznak az ünnepi időszakban. Kellemes karácsonyi ajándék válogatást kívánok mindenkinek!