Húsvéti ajándékötletek

Húsvéti ajándékötletek - Ajándékok húsvétra

Plüss nyuszik, kacsák, bárányok, húsvéti gipszkiöntő, és egyéb ajándékokat válogattunk ebbe a kategóriába. Húsvéti kreatív ötletek, húsvéti sablonok is megtalálhatóak webáruházunkban. 

Nézet:
Sorrend:

Húsvéti ajándék gyerekeknek

A húsvéti ajándék kiválasztása nem egyszerű feladat a mai szülőknek, nagyszülőknek. A gyerekek mindig valami újra vágynak, és nagyon sok mindenük van már. Mivel is lehetne ezt a tradicionális ünnepet megkoronázni? A Húsvéti sablonok, húsvéti kreatív ötletek gyerekeknek már a húsvétot megelőző időszakban segítik őket ráhangolódni az ünnepre.  

Válassz egy húsvéti gipszkiöntőt, és a gyerkőcnek lehetősége lesz igazi nyuszis, tojásos, csibés öntvényeket festeni. Választatsz quilling papírcsík tekercselő készleteket, és készíthet húsvéti képeslapot! Gyurmából készíthettek nyuszi, vagy kiscsibe figurákat.

Webáruházunkban azoban nem csak húsvéti kreatív ötletek vannak gyerekeknek, hanem plüss nyuszik, plüss csibék, és különleges húsvéti tojások is. 

A Pindurpalota játékbolti kínálata is sok értékes húsvéti kincset rejteget, keresd meg azt az egyet, amire a te gyermeked vágyik! Elsőre nehéznek tűnik, de meglátod, itt biztosan meglesz a megfelelő húsvéti ajdánék a gyerekeknek!